Timsah ağır hasarlı

Civelli ve Bakambu’nun cezalı olduğu Bursaspor’da, Gençlerbirliği maçı öncesinde Enes Ünal, Şamil Çinaz, Bakaye Traore, Şener Özbayraklı ve Emre Taşdemir’in sakatlıkları da eklenince can sıktı.

Timsah ağır hasarlı

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu’nda Centone Karagümrük’ü 3-0’la mağlup ederek grubu lider tamamlayan Bursaspor’da moraller oldukça bozuk. 

Centone Karagümrüklü oyuncuların sert müdahaleleriyle sakatlık yaşayan yeşil beyazlılarda Enes Ünal, Şamil Çinaz, Bakaye Traore, Şener Özbayraklı ve Emre Taşdemir Gençlerbirliği maçının hazırlıklarında yer almadı. Cezalı Renato Civelli ve Cedric Bakambu’nun üstüne sakat oyuncuların eklenmesiyle birlikte Teknik Direktör Şenol Güneş ve ekibinin dünkü antrenmanda oldukça keyifsiz olduğu gözlendi. 

Durumları net değil

Göğüs travması geçiren Enes Ünal, sağ diz tavmasına bağlı dizinde ödem oluşan Şamil Çinaz, sol ayak bileği ve sol kasık adalesine aldığı darbeler sonucu ödem oluşan Bakaye Traore, sağ ayak bileği ve sağ ayağına aldığı darbeler sonucu ödem oluşan Şener Özbayraklı, sol ayak bileği ve sol dizine aldığı darbelerden dolayı dizinde ve bileğinde ödem oluşan Emre Taşdemir’in tedavilerine hemen başlandı. Bu oyuncuların oynayıp oynamayacağı ise bir dizi kontrollerden sonra belli olacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X