Timsah, Alman joker Stefan Thesker’i istiyor

Bursaspor, defanstaki sıkıntıyı Twente’nin 26 yaşındaki kaptanıyla çözmek istiyor. Yeşil beyazlı yönetim hem sağ hem sol stoperin yanında ön liberoda da görev yapabilen Alman oyuncu Stefan Thesker’i kadrosuna katmak için yoğun mesai harcıyor.

Timsah, Alman joker Stefan Thesker’i istiyor

ERKAN SAĞLIK

Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısı öncesi transferde suskun kalan Bursaspor adeta son düzlükte sprinte kalktı. Trabzonspor maçı öncesinde Sloven sağ bek Boban Jovic ve Ankaragücü’nün sol beki Onur Atasayar’a imza attıran yeşil beyazlılar, stoper mevkiinde yaşadığı sıkıntıyı çözmek için transferde gaza bastı. Bu sezon Sane’den hiç bir verim alamayan, Tomas Sivok, İsmail Konuk ve Ertuğrul Ersoy’dan başka stoperi de bulunmayan yeşil beyazlı yönetim, Hollanda’nın Twente takımında forma giyen Alman stoper Stefan Thesker’i kadrosuna katmak istediği ortaya çıktı.

HOLLANDA’DA TAKİPTEYİZ

Stoper bölgesinde özellikle sezonun ilk yarısında sakatlıklardan dolayı istikrarı bir türlü yakalayamayan yeşil beyazlılar, Twente ile 30 Haziran 2019’a kadar sözleşmesi bulunan 1,90 metre boyundaki kaptan Stefan Thesker’i transfer etmek için yoğun mesai harcıyor. Eski Bursasporlu Enes Ünal’ın da takım kaptanlığını yapan Alman yıldızın, maddi anlamda büyük sıkıntı çeken Twente’den ayrılarak yeşil beyazlı formayı giymek istediği öğrenildi. Hem sağ hem sol stoperin yanında ön liberoda da görev yapabilen Alman oyuncu Stefan Thesker, bu sezon 15 maçta görev yaparken 2’de asisti bulunuyor. Bursaspor’dan bir heyetin Alman stoper ile görüşmek için Hollanda’da bulunduğu gelen bilgiler arasında.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X