Timsah alt liglere yöneldi

Bursaspor, yeni Emre Taşdemir’ler, Ozan İpek’ler, Şener Özbayraklı’lar peşine düştü.

Timsah alt liglere yöneldi

Hedefteki ilk isimler Serdar Aziz’in yerine A Milli Takıma çağrılan Altınordu’dan stoper Çağlar Söyüncü ile Menemen Belediyespor’dan Efe Karaoğlu ve Mazlum Demir.

Sezon başında transferde özellikle yabancı isimlere yönelen Bursaspor bu kez alt liglerdeki yeni Emre Taşdemir’leri, yeni Ozan İpek’leri yeni Şener Özbayraklı’ları arıyor. Gelecek vaadeden yetenekleri, genç isimleri kadroya katmakta kararlı olan yeşil beyazlılar, izleme komitesinin belirlediği oyuncular için harekete geçme kararı aldı. Bu doğrultuda ilk hedef PTT 1.Lig ekiplerinden Altınordu’da forma giyen Çağlar Söyüncü oldu.

DEĞERİ YÜKSELEBİLİR

Serdar Aziz’in Katar maçındaki sakatlığı nedeniyle A Milli Takım’dan çıkarılmasının ardından kadroya dahil edilen 19 yaşındaki savunmacı Çağlar’ın İzmir kulübüyle 2019 yılına kadar anlaşması bulunuyor. Altınordu kulübüyle daha önce iyi ilişkiler kuran yeşil beyazlıların bu transfer için ısrarcı olduğu belirtildi. Yönetimi burada düşündüren tek konu ise Çağlar’ın A Milli Takıma çağrılmasının ardından piyasa değerinin yükselme ihtimali.

GENÇLERBİRLİĞİ PEŞİNDE

Menemen Belediyespor’dan Efe Karaoğlu ve Mazlum Demir ise Timsah’ın listesindeki diğer isimler. Stoperde görev yapan Veli 27 yaşında. 2017 yılına kadar kulübüyle mukavelesi bulunan tecrübeli oyuncuya Gençlerbirliği’nin de talip olduğu öğrenildi. 1991 doğumlu Mazlum Demir ise forvette oynuyor. Tecrübeli futbolcunun İzmir temsilcisiyle 4 yıllık daha anlaşması bulunuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X