Timsah, Amedspor karşısında

Bursaspor, saat 14.00’de oynanacak Amedspor karşısında kazanarak çeyrek finale çıkmayı hedefliyor.

Timsah, Amedspor karşısında

Kupa takımı olarak bilinen ve yenilgisiz gruplardan çıkmayı başaran Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda bugün Diyarbakır temsilcisi Amed Sportif’i konuk edecek.

Timsah Arena Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Trabzon bölgesi üst klasman hakemi Abdullah Yılmaz yönetecek. Yılmaz’ın yardımcılıklarını ise Samet Çiçek ve Abdullah Bora Özkara yapacak.

Rakip seyirci yok

Tek maç üzerinden oynanacak olan mücadelede geçen sezon kupada final oynayan yeşil beyazlılar, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif’i yenerek çeyrek finale yükselmek istiyor. İl Güvenlik Kurulu’nun kararına göre bugün oynanacak olan karşılaşmaya konuk takım seyircisi alınmayacak. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun bu karşılaşmada ideal 11’e şans vermesi bekleniyor.

İlk kez karşılaşıyoruz

Bursaspor, daha önce Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak mücadele veren ve bu sezon adını Amed Sportif olarak değiştiren rakibi ile ilk kez karşı karşıya gelecek. Bursaspor, kupada son 6 maçını galibiyetle kapatırken, Amed Sportif ise Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığı 5 maçta, 2 galibiyet, 2 beraberlik 1 yenilgi aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X