Timsah Arena artık hazır

Başkan Recep Altepe, ‘Atatürk Stadı’ndan sökülecek elektronik cihazlar var. Devre arası yapalım dediler. O yüzden bekliyoruz’ dedi.

Timsah Arena artık hazır

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni stadyumun artık maç oynamaya hazır duruma geldiğini söyledi. Stadın faal hale gelmesi için Süper Lig’in devre arasını beklediklerini belirterek, ‘Atatürk Stadı’ndan sökülecek elektronik cihazlar var. Onu bekliyoruz. Devre arası yaklaştı. O zaman yapalım dediler. Devre arasında işler tamamen bitmiş olacak ve statta maç oynanabilecek’ dedi. 

Meydan için görüşüyoruz

Stadı tamamen teslim etmeden önce önümüzdeki hafta meclis üyeleriyle maç yapacaklarını anlatan Başkan Altepe, ‘Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam da gelecek. Atatürk Stadı konusunda bakanlık ile ortak çalışıyoruz. Stadyum yıkılmadan meydan yapılabilir mi? Ona bakıyoruz. Gençlik Spor Bakanlığı ile ortak çalışıyoruz. Stadın izlerini yansıtsın istiyoruz. Güzel bir meydan olsun istiyoruz. Bakanlıktan tapuyu alalım desek masraf çıkacaktı. Birlikte bir meydan projesi yapıyoruz.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X