Timsah Arena’da basketbol şov

25 Eylül’de gerçekleştirilecek FIBA 3×3 Bursaspor Streetball 2016 ile renklenecek organizasyonda katılımcılar önce basketbol keyfi yaşayacak, ardından yeşil beyazlıların Kasımpaşa ile oynayacağı maça tanıklık edecek.

Timsah Arena’da basketbol şov

Bursaspor tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan FIBA 3×3 Bursaspor Streetball 2016 sokak basketbolu turnuvası 25 Eylül Pazar günü Timsah Arena Meydanı’nda gerçekleştirilecek. Güne basketbol turnuvası ile start verecek olan Timsah Arena 16:00’da Bursaspor’un Kasımpaşa ile oynayacağı maça ev sahipliği yapacak. Hem basketbol hem de futbolun kalbinin atacağı Timsah Arena’da bir başka heyecan ise Potanın Timsahları’nın saat 14.00’te Antalya’da oynayacağı Federasyon Kupası Afyon Belediyespor müsabakası olacak. Organizasyona katılacak olanlar, Potanın Timsahları’na basketbol saha kenarına kurulacak dev ekrandan destek verme imkanı da bulacak.

START SAAT 12.00’DE

Büyük bir basketbol şenliğine ev sahipliği yapacak olan Timsah Arena Meydanı’nda Türkiye’nin en iyi sokak basketbolcularının yanı sıra uluslararası sokak basketbolcuları da boy göstereceği turnuvada 32 takım mücadele edecek. Pazar gününü Bursaspor ile geçirmeyi düşünen sporseverler, Timsah Arena Meydanı’nda sponsorların etkinlikleri ile unutulmaz anlar yaşayacak. Saat 12.00’de başlayacak olan etkinlikler akşam saatlerine dek devam edecek. FIBA 3×3 Bursaspor Teamsah Streetball 2016 ismiyle yapılacak olan turnuvaya katılabilmek için www.3x3planet.com internet adresinden ücretsiz kayıt olabilinecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X