Timsah Arena’da görsel şölen

Bursaspor’un yeni stadyumu Timsah Arena’da oynanacak ilk maç öncesi yeşil-beyazlı taraftarlar görsel şölen oluşturdu.

Timsah Arena’da görsel şölen

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Bursaspor, sahasında Trabzonspor’u ağırlıyor. Saat 16.00’da başlayan mücadele öncesi yeşil-beyazlı taraftarlar, adeta görsel şölen oluşturdu.

 

Resmi adı Büyükşehir Belediye Stadyumu olan ancak Timsah Arena olarak anılan stadyumda ilk resmi maçına çıkan Bursaspor, yaklaşık 30 bin taraftarının desteğini arkasına aldı. Özellikle kale arkası tribününde atkılarını açarak şovlara imza atan Bursasporlu taraftarlar, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’na da büyük sevgi gösterisinde bulundu.

 

TRİBÜNLERDE 25 BİNİ AŞTIN TARAFTAR 

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 44 bin seyirci kapasiteli Timsah Arena’nın resmi açılış maçı, Bursaspor ile Trabzonspor arasında oynandı. Bazı tribünler tamamen dolarken, maraton ve kuzey kale arkasında boşluklar dikkat çekti. Tribünlerdeki yaklaşık 25 bini aşkın taraftar karşılaşmayı izledi.

MİSAFİR TRİBÜNÜNE İLGİ

Trabzon’dan maçı izlemek için gelen taraftarların yanı sıra Bursa’da yaşayan Trabzonsporlar, kendileri için ayrılan tribünün büyük bölümünü doldurdu Bordo mavili taraftarlar takımlarına büyük destek verdi.

BATALLA TEZAHÜRATLARI

 

Bursasporlu taraftarlar, kadroya yeni dahil edilen, ancak resmi sözleşme imzalanmayan Arjantinli Pablo Martin Batalla’ya büyük sevgi gösterisinde bulundular.

AKUSTİK MUHTEŞEM 

İlk kez gerçek Bursaspor taraftarı ile buluşan Timsah Arena Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’nın ses akustiğinin muhteşem olduğu gözlendi. Her iki takım taraftarların verdikleri desteğin her köşeden duyulması dikkat çekti.

BURSASPOR’U ALKIŞLADILAR

 

Trabzonsporlu taraftarlar, Bursasporlu futbolcuları tribünlere davet ederek alkışladı. Bu arada bordo mavili taraftarların “Tertemiz şampiyon Bursa-Trabzon” tezahüratları yaptığı gözlendi.

ÖZER HURMACI SAKATLANINCA KADRODAN ÇIKARTILDI

Trabzonspor ısınırken Özer Hurmacı, arka adalesinden sakatlandı. Özer Hurmacı, maç kadrosundan çıkartıldı ve onun yerine Marko Marin ilk 11’e dahil oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X