Timsah Arena’da hasar var

Fenerbahçe tribününde 185 koltuk ve 12 adet demir korkuluğun kırıldığı, ışıklandırma ledlerinin de dereye atıldığı tespit edildi.

Timsah Arena’da hasar var

Bursaspor’da Fenerbahçe maçının yankıları sürüyor. Kritik 90 dakikanın Timsah Arena’ya hasarı da büyük oldu. Sarı lacivertli taraftarların tamamen doldurduğu konuk misafir tribününün koltukları kırıldığı belirtildi. Yeşil beyazlı kulüp bu konuda bir inceleme yaparken, 185 koltuğun kırıldığını tespit edildi. Ayrıca 12 adet demir korkuluğunda kırıldığı ve ışıklandırma ledlerinin de dereye atıldığı belirtildi.

TEKSAS’TA 200 KOLTUK

Maç sonrası temsilcilerin bu konuda rapor tuttukları ve Bursaspor yönetiminin de Türkiye Futbol Federasyonuna dün bir yazı gönderdiği belirtildi. Bu arada yeşil beyazlı taraftarların olduğu bölümlerde de kayıpların olduğu öğrenildi. Tamamen dolu olan Teksas tribününde 200 koltuk, maraton tribününde ise 35 koltuğun kırıldığı bildirildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X