Timsah Arena’da idare ettik

Bursaspor, yeni stadındaki 8 maçtan 13 puan çıkarabildi.

Timsah Arena’da idare ettik

Spor Toto Süper Lig’de iç saha maçlarını tamamlayan Bursaspor, Timsah Arena’daki 8 müsabakada 3 galibiyet, 4 beraberlik alarak 13 puan topladı. Yeşil beyazlılar, Timsah Arena’da ilk lig maçına 18. haftada çıktı. Trabzonspor karşısında maçın hemen başında 2-0 geriye düşen yeşil beyazlılar, ilk yarının sonunda 2-2 eşitliği buldu. Bursaspor, müsabakadan 4-2 galip ayrılarak, Büyükşehir Belediye Stadı’ndaki serüvenine galibiyetle başladı.

14 GOL ATTI

İkinci maçında Başakşehir ile 3-3 berabere kalan Timsah, seyircisiz oynanan karşılaşmada ise Fenerbahçe ile yenişememişti. Yeşil beyazlı takım, Timsah Arena’da  24. haftada Çaykur Rizespor’u 1 -0, 26. haftada ise Kasımpaşa’yı 4-1 ‘lik skorlarla yendi. Bursaspor, yeni stadındaki ilk yenilgisini 2-0’lık skorla Akhisar’dan alırken, Galatasaray ve Torku Konyaspor’la da puanları paylaşmıştı. Bursaspor bu 8 karşılaşmada 14 gol attı, kalesinde 10 gol gördü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X