‘Timsah Arena’da kolay kolay yenilmeyiz’

Şamil Çinaz, camiada oluşan olumlu havanın devam etmesi gerektiğini söyledi ve ekledi: “Timsah Arena’da bizi kolay kolay kimse yenemez”

‘Timsah Arena’da kolay kolay yenilmeyiz’

OLAY Spor’a konuşan tecrübeli futbolcu, ‘Düzeltmemiz gereken işler var. İyi oynamıyoruz, farkındayız. Fakat aldığımız galibiyet bize güven verdi. Böyle devam edersek evimizde bize kimse diş geçiremez’ diye konuştu. 

Bursaspor’un deneyimli isimlerinden Şamil Çinaz, OLAY Spor’a özel açıklamalar yaptı. Sakatlığının ardından formasına kavuşan ve orta alanda performansıyla takıma ciddi katkı sağlayan tecrübeli futbolcu, zor maçlar oynadıklarını ancak bir şekilde kazanmayı bildiklerini söyledi. Şamil ‘Heyecan dolu maçlar oynuyoruz. Netice böyle oluyorsa oynamaya devam de edebiliriz. Çok iyi mücadele ediyoruz. Takım olarak karakterli oyunculardan kurulu bir ekibiz. Bunun yararlarını fazlasıyla görüyoruz’ dedi. 

ÜSTESİNDEN GELİRİZ

İyi futbol oynamadıklarının farkında olduklarını ve ilerleyen haftalarda daha iyi duruma geleceklerinin mesajını veren tecrübeli futbolcu, ‘Ligde hiçbir maç kolay değil. Herkes puan ve kazanma derdinde. Bütün maçlara bakın hepsi zor geçiyor. Bizim düzeltmemiz gereken noktalar var. İyi oynamıyoruz, farkındayız. Ancak bu böyle gidecek diye bir şey yok. İyi analiz edip, iyi çalışarak bunun da üstesinden geliriz’ diye konuştu. 

BU HAVA SÜRMELİ

Son haftalarda taraftarla oluşan birliğin takıma güç kattığını ifade eden Şamil, şöyle devam etti:

“Kayserispor ve Kasımpaşa maçlarında eksik kaldık fakat tribünden inanılmaz bir destek aldık. Bu böyle devam ederse Timsah Arena’da bizi kimse kolay kolay yenemez. Ligde 2.sıraya yükseldik. Bir hedef koymak doğru değil. Bizim hedefimiz önümüzdeki Antep maçı. Zor bir deplasman bizi bekliyor. İyi bir sonuç alıp yolumuza devam etme gayretinde olacağız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X