Timsah Arena’da rekora doğru

Dün itibariyle Bursaspor-Fenerbahçe karşılaşması için 7 bin 500 adet bilet satıldı. Yeşil beyazlı kulüpte 10 bin 707 kombine sahibi bulunuyor. Cumartesi günü tribünlerde 35 bin taraftarın olması beklenirken, daha önce Başakşehir maçını 26 bin 682, Trabzon

Timsah Arena’da rekora doğru

Bursaspor camiasında Fenerbahçe maçının heyecanı yaşanıyor. Son 4 haftayı kayıpla kapatan yeşil beyazlılar bu mücadeleyi çıkış olarak görürken, Bursasporlu taraftarlar önceki gün satışa çıkan maç biletlerine ilgi göstermeye başladı. Dün itibariyle Bursaspor-Fenerbahçe karşılaşması için 7 bin 500 adet bilet satıldığı açıklandı. Satışların bugün ve yarın daha yoğun olması bekleniyor.

İŞTE KOMBİNE RAKAMI

Cumartesi günü Timsah Arena’da 35 bin dolayında Bursasporlu taraftarın olacağı tahmin ediliyor. Bilindiği gibi yeşil beyazlı kulüpte 10 bin 707 kombine sahibi bulunuyor. Bu rakamlar şuan itibariyle bütün kombine sahiplerinin maçı gelmesi durumunda Timsah Arena tribünlerinde 17 bine yakın taraftar olacağını gösteriyor. Cumartesi günü randevuda 13 ay önce hizmete giren Timsah Arena’da rekora ulaşılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

BU RAKAMLAR AŞILACAK

Yeşil beyazlıların daha önce Spor Toto Süper Lig’in 2.haftasında oynadığı ve 2-0 mağlup olduğu Medipol Başakşehir karşılaşmasını 26 bin 682 seyirci izlemişti. 

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nun açılış maçında ise Bursaspor’un Trabzonspor ile oynadığı mücadeleyi 24 bin 83 biletli taraftar yerinde takip etmişti. Bursaspor-Fenerbahçe maçının bilet fiyatları şu şekilde: VIP 1-2.Balkon 200 TL, batı alt tribün 100 TL, doğu alt tribün 50 TL, doğu üst tribün 40 TL, güney kale arkası 20 TL, Tofaş Tribünü 20 TL, misafir tribün 26 TL.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X