Timsah Arena’da sona doğru

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşaatı son aşamaya gelmeye başlayan Timsah Arena’nın çimlerinin 10 gün içinde serileceğini açıkladı.

Timsah Arena’da sona doğru

Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, UEFA kriterlerine uygun olarak yapılan 45 bin kişi kapasiteli yeni stadyumun inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Stadyumda çalışmaların bütün hızıyla devam ettiğini belirten Başkan Recep Altepe, şunları söyledi:

“Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak bu dönemdeki en büyük eserlerimizden biri olan yeni stadyum, aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı en büyük eseri olacak. Yaklaşık 185 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan yeni stadyumda artık sona doğru geliniyor. Şu anda tüm iç mekanlarıyla, dışıyla, çatısıyla ve kaplamalarıyla hızlı çalışma var. Sahada da son 20 cm’lik malzemenin kaplaması bugünlerde başlıyor. Ardından da 10 gün sonra çimler serilmeye başlanacak.”

“KOLTUKLARIN MONTAJI YAPILIYOR”

Başkan Altepe, yeni stadyumun her köşesinde hummalı bir çalışmanın sürdüğünü vurgularken de “Stadyumda bir yandan da koltuk montajları tamamlanıyor, skor boardlardan ses ve ışık düzenine kadar her bölümün hızlı şekilde montajları yapılıyor. Stadımızın maç yapabilecek hale gelmesi için eksikler giderilmeye devam ediyor” dedi.

“AÇILIŞ AĞUSTOS AYINDA”

Bursa’nın yeni sezonda güzel stada kavuşacağını dile getiren Başkan Recep Altepe,son olarak şunları söyledi:

“Buraya gelenlerin hayranlık duyacağı, dünyanın en güzel statlarından biri Bursa’ya kazandırılmış oluyor. Biz de onun heyecanını yaşıyoruz. Ağustos ayında, yeni sezonun açılışında burada güzel organizasyonla stadımızın da açılış törenini gerçekleştireceğiz.”

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X