‘Timsah Arena’yla şaha kalkacağız’

NİLBİAD’ın gecesine katılan Başkan Recep Bölükbaşı, ‘Türkiye’nin bir numaralı stadında takımız çok iyi yerlere gelecek’ dedi.

‘Timsah Arena’yla şaha kalkacağız’

TOLGA ÖZTAŞ

Yaklaşık 4 ay önce faaliyetlerine başlayan Nilüfer Bursasporlu İşadamları Derneği’nin (NİLBİAD) tanıtım yemeği önceki akşam Divan Otel’de gerçekleştirildi. Geceye katılan Başkan Recep Bölükbaşı, Bursaspor’un iyi yolda olduğunu söyledi. Bölükbaşı, ‘Bu dönem kasamıza 70 milyon TL’ye yakın para girdi. Ekonomik yönden zor durumda olan kulübümüz rahatladı. Bundan sonra yapacağımız çalışmalarda da inşallah hep bahsettiğimiz borçlarımızı bitireceğiz. Yalnız Türkiye’de değil Avrupa’da kendinden söz ettiren başarılı Bursaspor’u oluşturma hedefindeyiz’ diye konuştu. 

YENİ BİR TAKIMIZ

Devre arasında Timsah Arena’ya geçeceklerini ifade eden Başkan Bölükbaşı şöyle konuştu: ‘Avrupa’da stadımız ilk 10’da. Türkiye’de de bana göre bir numaralı stadımızda çok güzel maçlar çıkartarak, verilecek destekle Bursaspor çok iyi yerlere gelecektir. Tesisleşme yönünde de gerçekten çok güzel adımlar attığımızı düşünüyorum.’ NİLBİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kaya da her yerde kendilerinden söz ettiren, spor ahlakıyla bütünleşmiş, küfürlü tezahürattan uzak ve Bursaspor’a koşulsuz destek veren bir ortam oluşturmayı hedeflediklerine söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X