Timsah Avrupa aşkına

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’de kendisiyle birlikte 4’üncülük mücadelesi veren Trabzonspor’la yarın deplasmanda oynayacağı maça, 3 puan almak için çıkacak.

Timsah Avrupa aşkına

Her 2 takım açısından da büyük önem taşıyan mücadelede ligin en golcü takımı unvanını elinde bulunduran yeşil beyazlı takım, Avrupa Ligi yarışında avantaj yakalayabilmek için galip gelmeyi hedefliyor.

HAKEM AYDINUS

Hüseyin Avni Aker Stadı’nda 16.45’de başlayacak olan Trabzonspor-Bursaspor karşılaşmasını Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu yapacak. Dördüncü hakem ise Emre Malok. Maçın ilave hakemleri ise Özgüç Türkalp ve Mustafa İlker Coşkun olacak.

ÜSTÜNLÜK TRABZONSPOR’DA

Trabzonspor ile Bursaspor yarın 86’ıncı kez karşı karşıya gelecek. Yeşil beyazlılar, Trabzonspor karşısında bugüne kadar 11 galibiyet alırken 32 maç berabere sonuçlandı, 42 defa mağlup oldu.

TEK EKSİK CİVELLİ

Bursaspor’da cezaları sona eren Şener, Ozan Tufan ve Aziz Eraltay, teknik direktör Şenol Güneş’in şans vermesi halinde forma giyebilecek. Yeşil beyazlıların tek eksiği ise Arjantinli savunma oyuncusu Civelli olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X