Timsah Avrupa’ya açılıyor

Bursaspor, Borussia Dortmund ile işbirliğine gitmek için ilk adımı atıyor. Gençlik Geliştirme Proje sorumlusu Adnan Örnek birkaç gün içinde Almanya’ya gidecek. Örnek, iki kulüp arasında yapılabilecek çalışmalar ile ilgili bilgi alış verişinde bulunacak.

Timsah Avrupa’ya açılıyor

Spor Toto Süper Lig’de altyapıya en çok önem veren kulüplerin başında gelen ve kazandırdığı oyuncularla dikkatleri üzerine çeken Bursaspor, Avrupa’ya açılıyor.


Yeşil beyazlılar, 2010-11 sezonunda 24,3 yaş ortalamasıyla tüm dünyanın pür dikkat takip ettiği Bundesliga’nın şampiyon olan en genç takım olma unvanını ele geçiren Borussia Dortmund ile işbirliğine gitmek için ilk adımı atıyor.

BİRARAYA GELECEK

Bu doğrultuda Bursaspor Gençlik Geliştirme Proje Sorumlusu Adnan Örnek birkaç gün içersinde Almanya’ya gidecek. Nuri Şahin, Mario Götze, Marco Reus, David Odonkor, Lars Ricken, Michael Zorc, Miroslav Votava  gibi yıldızları altyapısından yetiştiren, İlkay Gündoğan, Robert Lewandowski, Shinji Kagava, Neven Subotic ve Matts Hummels gibi genç yetenekleri, daha yıldızları parlamadan kadrosuna alıp oynatarak futbolda devrim yapan Alman ekibinin altyapı direktörleri ile biraraya gelecek olan Örnek, iki kulüp arasında yapılabilecek çalışmalar ile ilgili bilgi alış verişinde bulunacak.

RAPOR SUNACAK

Bu ziyaret için Örnek, Bursaspor altyapı tesislerinin, antrenman metodlarının ve altyapıda yetişen, süper lig, milli takım ve Avrupa’da oynayan oyuncuların da yer aldığı bir cd hazırladı. Örnek, sarı siyahlı ekibin altyapıda yaptığı çalışmaları ayrıntılı bir şekilde inceleyerek bunları rapor halinde Bursaspor yönetimine sunacak. 10 günlük çalışma ziyaretinde Adnan Örnek ayrıca Leverkusen, Köln, Schalke, Mönchengladbach kulüplerini de ziyaret edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X