Timsah Avusturya yolcusu

29 futbolcunun katılacağı ve 31 Temmuz’a kadar sürecek kampta yeşil beyazlılar 4 hazırlık maçı oynayacak.

Timsah Avusturya yolcusu

Yeni sezon hazırlıklarının ilk bölümünü Özlüce’de yapan Bursaspor, 2.etap çalışmaları için bugün Avusturya’ya gidiyor. 

Öğle saatlerinde Atatürk Havalimanında toplanacak olan yeşil beyazlılar, 16.35 uçağıyla Sarzlburg’a gidecek. Timsah, Windischgarsten Kasabası’ndaki Dilly Resort Otel’de konaklayacak. Bursaspor, Avusturya’daki ilk antrenmanını ise yarın sabah gerçekleştirecek. 31 Temmuz’da Türkiye’ye dönecek olan Bursaspor’un kamp kadrosunda şu futbolcular yer alacak: 

TOPLAM 29 FUTBOLCU

‘Harun Tekin, Mert Günok, Muhammet Şengezer, Ataberk Dadakdeniz, Erdem Özgenç, Serdar Kurtuluş, Tomas Sivok, Vieux Sane, Ertuğrul Ersoy, İsmail Konuk, Aziz Eraltay, Emre Taşdemlir, Bünyamin Kasal, Şamil Çinaz, Merter Yüce, Ricardo Faty, Bilal Kısa, Furkan Özçal, Cristober Jorquera, Pablo Martin Batalla, Yonathan Del Valle, Sercan Yıldırım, Mert Örnek, Deniz Yılmaz, Tomas Necid, Kubilay Kanatsızkuş, Sinan Bakış, İsmail Çavuşluk, Balasz Dzusdzsak’

İLK SINAV ÇEKLERLE

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda ülkelerinin milli takımlarında yer alan Balasz Dzsudzsak, Tomas Sivok ve Tomas Necid, 25 Temmuz’da Avusturya kampına dahil olacak. Yeşil beyazlılar, bu süreçte 4 hazırlık maçı yapacak. Timsah ilk sınavını perşembe günü TSİ ile 19.00’de Çek Ligi takımlarından Mlada Boleslav karşısında verecek. Ardından 25 Temmuz pazartesi günü TSİ ile 19.30’da Austria Salzburg’la karşılaşacak olan Bursaspor, 27 Temmuz çarşamba günü 20.00’da Vorwarts Steyr, 30 Temmuz cumartesi günü ise TSİ ile 19.00’de Darmstadt 98’e rakip olacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X