Timsah Avusturya yolcusu!

Yeşil beyazlıların, 4 hazırlık maçı oynayıp 12 gün kamp yapacağı Avusturya seyahati bugün başlıyor…

Timsah Avusturya yolcusu!

Yeni sezon hazırlıklarının Bursa etabını tamamlayan Bursaspor, bugün Avusturya’ya gidiyor…

Hall İn Tirol kasabasında 28 Temmuz’a kadar 12 gün kamp yapacak olan yeşil beyazlılar 4 de hazırlık maçı oynayacak.

Teknik Direktör Paul Le Guen, yurt dışı kampına sakat ve bazı genç oyuncuları Bursa’da bırakırken, kadroya 28 futbolcu aldı…

İLK SINAV 18 TEMMUZ’DA

Avusturya 4 özel maç yapacak olan Bursaspor, ilk sınavını 18 Temmuz’da Alman Bundesliga 2 takımlarından Ingolstadt ile oynayacak. 21-22-23 Temmuz tarihlerine de bir takım bakan Timsah, 25 Temmuz’da İtalya’dan Sudtirol takımıyla kozlarını paylaşacak. Bursaspor, 27 Temmuz’da da yine Almanya’dan Schalke 04’le karşılaşıp kampı tamamlayacak.

Bursaspor Avusturya Kampı’na 28 kişilik oyuncu kadrosuyla gidiyor.

Kadro şöyle: 

Harun Tekin, Mert Günok, Muhammet Şengezer, Boban Jovıc, Barış Yardımcı, Jonathan Berat Ustabaşı, Ertuğrul Ersoy, İsmail Konuk, Titi, Wıllıam Troost-Ekong, Rüştü Hanlı, Onur Atasayar, Azız Behıch, Rıcardo Faty, Paschal Okolı, Merter Yüce, Crıstobal Jorquera, Furkan Soyalp, Pablo Batalla, Josua John, Sercan Yıldırım, Mert Örnek, Ozan Can Kökçü, Yussuf Abdullah, Sinan Bakış, Kubilay Kanatsızkuş, Tomas Necıd, Bogdan Stancu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X