Timsah, Balıkesir’de moral peşinde

Bursaspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Balıkesirspor maçından 3 puan ile ayrılarak moral bulmak istiyor.

Timsah, Balıkesir’de moral peşinde
Yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında yarın deplasmanda Balıkesirspor’un konuğu olacak. Ligde son iki haftada galibiyet yüzü görmeyen Şenol Güneş’in öğrencileri, Balıkesirspor engelini 3 puan ile aşarak moral bulmanın hesaplarını yapıyor.
 
3. RANDEVU

 

İki ekip, lig tarihinde 3. kez karşı karşıya gelecek. 1975-1976 sezonunda Bursa’da oynanan karşılaşmayı yeşil-beyazlılar 1-0 kazanırken, ikinci yarıdaki mücadelede ise Balıkesirspor, Bursaspor’u aynı skorla mağlup etmeyi başardı.
 
DÜDÜK SÜLEYMAN ABAY’DA

 

Yarın saat 19.00’da Balıkesir Atatürk Stadı’nda oynanacak olan mücadeleyi Süleyman Abay yönetecek. Abay’ın yardımcıları Bahtiyar Birinci ve Kerem Ersoy yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi Mustafa Sönmez olurken, çizgi hakemleri ise Yaşar Kemal Uğurlu ve Hakan Akmısır olacak.
 
BURSASPOR’UN 19 MAÇINI YÖNETTİ

 

Süleyman Abay bugüne kadar Bursaspor’un 19 maçında düdük çaldı. Bu müsabakalarda yeşil-beyazlılar, sahadan 8 kez galip ayrılırken, 5 mücadeleden puansız ayrıldı. 6 müsabakada ise eşitlik bozulmadı. Abay, Bursaspor’un en son geçtiğimiz sezon Ankara’da oynanan ve 1-0 kaybettiği Gençlerbirliği maçını yönetmişti.
 
VOLKAN ŞEN CEZALI

Öte yandan geçtiğimiz hafta Eskişehirspor ile oynanan mücadelede 2 asist yaparak dikkatleri üzerine çeken Volkan Şen, kart cezası sebebiyle Balıkesirspor mücadelesinde forma giyemeyecek. Teknik patron Şenol Güneş’in Volkan Şen’in yerine Bakambu’ya şans vermesi bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X