Timsah basından saklanıyor!

Dış dünyaya kapılarını tamamen kapayan Bursaspor’da dün Trabzonspor maçının taktiği üzerinde duruldu. Oyuncuların hırslı ve istekli oldukları belirtildi.

Timsah basından saklanıyor!

Kritik Trabzonspor maçının hazırlıkları için çarşamba günü Ordu’da kampa giren Bursaspor ilk çalışmasını dün gerçekleştirdi. Boztepe’de yaşanan stresli ortamdan biraz olsun uzaklaşan ve maça hazırlanan yeşil beyazlılar, basından da adeta köşe bucak kaçırılıyor. 

Timsah’ın Ordu Stadyumunda gerçekleşen antrenmanı basına ve taraftarlara kapalı olarak yapıldı. Boztepe’den Ordu’ya teleferikle inen yeşil beyazlıların antrenörler Mustafa Er ve İvko Gançev nezaretindeki idmanda taktik üzerinde durdukları belirtildi.

GALİBİYET YEMİNİ

Ordu Stadyumunun etrafından güvenlik önlemlerinin alınması da dikkatlerden kaçmadı. Oyuncuların çalışmadaki görüntüsünün ise teknik heyeti umutlandırdığı bildirildi. Başkan Ali Ay ve yöneticilerin de takip ettiği antrenmanda futbolcuların galibiyet yemini ettikleri belirtildi. 

Bugün son çalışmasını yapacak olan Bursaspor, ardından karayoluyla Trabzon’a geçecek ve maç saatini beklemeye başlayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X