Timsah Başkent’te güldü: 75-68

Bursaspor, Türkiye Basketbol Ligi’nde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Mamak Belediye’yi deplasmanda mağlup etmeyi bildi.

Timsah Başkent’te güldü: 75-68

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Bursaspor Durmazlar, deplasmanda alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Mamak Belediye Ankara DSİ’yi 75-68 mağlup etti. Mamak Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya istekli başlayan yeşil beyazlılar, üstünlüğü yakalarken, 9’da skoru 21-10’a getirdi. İlk çeyreği de 21-12 önde tamamlayan Potanın Timsahları, ikinci periyotta da üstünlüğünü korudu. Bu çeyrekte da hücumda etkili olan Bursaspor, ikinci yarıya 37-29 önde girmeyi bildi.

ÇARE BULAMADI

İkinci yarıya evsahibi ekip etkili başladı. Üst üste bulduğu basketlerle farkı eriten Başkent ekibi, üstünlüğü de yakaladı. Rakip basketlere çare bulamayan Bursaspor, karşılaşmanın son periyoduna 50-48 geride girdi. Son çeyreğe etkili başlayan yeşil beyazlılar, yeniden üstünlüğü yakaladı. Karşılaşmanın son 5 dakikasına 62-60 geride giren Potanın Timsahları, bitime 3 dakika kala yeniden üstünlüğü yakaladı. Zaman zaman zorlandığı maçta rakibine 75-68 üstünlük sağlayan Bursaspor, play-off yolunda bir engeli daha aştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X