Timsah beraberlikle bitirdi

Süper Lig’in 17. haftasında Bursaspor, sahasında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı.

Timsah beraberlikle bitirdi

Süper Lig’in 17’nci hafta mücadelesinde Bursaspor, Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’nda 9 bin 924 biletli taraftarın izlediği karşılaşmada Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı.

Mikel Agu, 5 lig maçının ardından ilk kez forma giyerken, son dakikalarda yaptığı kafa vuruşu sonrasında top direkten geri döndü.

Bursaspor puanını 25’e, Gençlerbirliği ise 14’e yükseltti.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1′ Hüseyin Göçek karşılaşmanın ilk düdüğünü çaldı. Konuk ekip Gençlerbirliği maça başladı.

4′ Gençlerbirliği takımının hızlı çıktığı bir anda Petar Skuletic savunmanın arkasına sarktı ancak yardımcı hakemin ofsayt bayrağına takıldı.

12′ Pablo Batalla sol çizgi üzerinde serbest vuruşu altı pas üzerine sert ve kavisli bir şekilde ortaladı. Gençlerbirliği kalecisi Johannes Hopf topu çift yumrukla tehlikeli bölgenin dışına gönderdi.

16′ Abdul Khalili’nin pasıyla, Ahmet İlhan Özek ceza sahası dışından kaleye şutunu çekti. Uzak mesafeden gelen topu Harun Tekin rahat bir şekilde kontrol etmeyi başardı.

20′ Yusuf Erdoğan sol kanattan ceza sahasına ortasını yaptı, arka direkte boş durumda kalan Mikel Agu topu kontrol etti ve vuruşunu yaptı. Kaleci Johannes Hopf açıyı kapatıp gole izin vermedi.

28′ Yusuf Erdoğan sol kanatta Joshua John ile girdiği verkaç sonrasında rakip ceza sahasına sert bir orta yaptı Pablo Batalla kafa ile vurmak istediği topa Ousmane N’Diaye izin vermeyerek topu oyun alanın dışına gönderdi.

35′ Yusuf Erdoğan’ın sol kanatta verdiği şık pas ile hareketlenen Joshua John ceza sahası içine ortasını yaptı. Kaleci Hopf’un dokunduğu top, Dzon Delarge’ye geldi ancak Delarge topu düzeltmek isterken kaybetti ve Uğur topu uzaklaştırdı.

43′ Barış Yardımcı sağ kanatta topla birlikte rakip son çizgisine indirdi ceza sahası içine gönderdiği topu Syarhey Palitsevich arka tarafa aşırdı. Topu alan Joshua John topu sağ tarafa çekip vuruşunu yaptı ancak top kalenin sağından farklı bir şekilde dışarı çıktı.

45′ Hakem Hüseyin Göçek ilk yarının sonuna üç dakikalık uzatma süresi ekledi.

45+2′ Pablo Batalla sol kanattan ceza sahasına giriyor ve yakın köşeye sert bir şut çekiyor ancak kaleci Johannes Hopf topu kornere çelmeyi başardı.

45+3′ Hakem Hüseyin Göçek ilk yarıyı bitiren düdüğü çaldı. İlk yarı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

İKİNCİ YARI

46′ Hakem Hüseyin Göçek ikinci yarıyı başlatan düdüğü çaldı. Bursasporlu oyuncuların santra vuruşuyla ikinci yarı başladı.

52′ GOL! Petar Skuletic ile Gençlerbirliği deplasmanda 1-0 öne geçti. 

55′ Bursaspor’da ilk oyuncu değişikliği gerçekleşti. Kubilay Kanatsızkuş oyuna Dzon Delarge’nin yerine dahil oldu.

65′ GOOLL….!! Cristian Titi ile Bursaspor beraberlik golünü buldu. Sağ kanatta Pablo Batalla’nın pasıyla buluşan Joshua John rakibi Uğur Çiftçi’yi geçtikten sonra yerden sert bir şekilde topu çevirdi. Altı pas üzerinde Cristian Titi topa gelişine vurdu. Top önce yakın direğe ardından arka paralel gitti ve diğer direğe çarparak filelerle buluştu.

68′ Murat Duruer’in sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda top arka tarafa sekti. Top yere düşmeden gelişine Abdul Khalili vurdu. Kaleci Harun’u geçen topu Barış Yardımcı çizgi üzerinde çıkararak topun kaleye gitmesini engelledi.

81′ Pablo Batalla’nın ceza sahası içinde ortasını yaptı. Agu ile Ahmet İlhan Özek’in arasında kalan topta, Ahmet İlhan Özek son hamlesinde hızlı davranarak uzaklaştırmayı başardı.

89′ Pablo Batalla’nın kullandığı serbest vuruşta topu kavisli bir şekilde penaltı noktası üzerine gönderdi, iyi yükselen Mikel Agu kafa vuruşunu yaptı. Top direkten döndü. Gençlerbirliği savunması topu kornere gönderdi. Bursaspor’un gole yaklaştığı bir andı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X