Timsah bir puanla yetindi

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında sahasında Trabzonspor’u konuk etti. Müsabaka 3-3’lük eşitlikle tamamlandı.

Timsah bir puanla yetindi

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında sahasında Trabzonspor’u konuk etti. Müsabaka 3-3’lük eşitlikle tamamlandı.

 

MAÇTAN DAKİKALAR

 

İLK YARI

 

2. dakikada Belluschi’nin ara pasıyla ceza sahası içine giren Bakambu’nun şutunu kaleci Fatih kornere çeldi.

 

15. dakikada Fatih’in ceza sahası dışından çektiği sert şutta top kaleci Harun’dan döndü. Dönen topu takip eden Özer’in gelişine şık vuruşunda meşin yuvarlak filelere gitti. 0-1

 

24. dakikada Fatih’in Belluschi’yi düşürmesiyle Bursaspor penaltı kazandı. Penaltı atışını kullanan Fernandao topu filelere gönderdi. 1-1

 

28. dakikada Bakambu’nun ara pasıyla ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Ozan Tufan, düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. 2-1

 

31. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Fernandao’nun şutunda kaleci Fatih topu tokatladı. Meşin yuvarlağı önünde bulan Bakambu’nun şutunda top kaleci Fatih’te kaldı.

 

37. dakikada Belluschi’nin bekletmeden kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde topla buluşan Volkan’ın şutunu Fatih son anda kornere çeldi. 

 

45. dakikada kazanılan frikiği kullanan Yusuf Erdoğan’ın vuruşunda meşin yuvarlak kalecinin solundan filelere gönderdi. 2-2 

 

İKİNCİ YARI

 

52. dakikada Ozan Tufan’ın sağ kanattan içeriye ortaladığı topa düzgün bir vuruş yapan Volkan fileleri havalandırdı. 3-2

 

60. dakikada Volkan’ın sağ kanattan içeriye çevirdiği top defansa çarparak ceza sahası içindeki Ozan Tufan’ın önüne düştü. Bu futbolcunun vuruşunda top üstten auta çıktı.

 

63. dakikada Yusuf’un sol kanattan içeriye çevirdiği topu Civelli ıskaladı. Topu önünde bulan Yatabare’nin şutu üstten auta gitti.

 

65. dakikada İshak’ın sol kanattan ortaladığı topta Yatabare’nin kafa vuruşu Harun’da kaldı.

 

77. dakikada Yusuf’un pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Fatih’in şutu Harun’dan döndü.

 

80. dakikada Mehmet’in sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda kafayı vuran Mustafa fileleri havalandırdı. 3-3

MAÇ METRE

 

BURSASPOR: Harun, Şener, Civelli, Şamil, Aziz, Volkan, Ozan Tufan, Bekir (Holmen dk.85), Belluschi , Bakambu  (Ozan İpek dk.71), Fernandao  (Enes dk.88 )


YEDEKLER: Okan, Ertuğrul, Emre, Yasin

TRABZONSPOR: Fatih, Bosingwa, Medjani, Mehmet, Sefa (İshak dk.58), Özer (Waris dk.58), Constant, Mustafa, Yusuf, Fatih Atik, Yatabare (Cardozo (dk.75)

YEDEKLER: İbrahim, Aykut, Soner, Salih

STAT: Bursa Atatürk Stadı

HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Baki Tuncay Akkın, Serkan Gençerler, Erdem İren, Özgüç Türkalp, Yaşar Kemal Uğurlu

 

NOTLAR

 

BURSASPOR’DA 4 EKSİK

Öte yandan zorlu müsabaka öncesi yeşil-beyazlı takımda sakatlıkları bulunan Serdar Aziz, Ethem Ercan Pirgül ile cezalı Josue ve Traore forma giyemeyecek. Trabzonspor’da ise sakatlıkları bulunan Onur Kıvrak, Deniz Yılmaz ve Avraam Papadopoulas zorlu müsabakada görev alamayacak.

ŞENOL GÜNEŞ 16 YIL SONRA TRABZON’A RAKİP

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, uzun yıllar çalıştırdığı Trabzonspor’a 16 yıl sonra rakip oluyor. En son 28 Kasım 1998’de Sakaryaspor ile Trabzonspon’a karşı mücadele eden Güneş, o maçta sahadan 2-1 mağlup ayrılmıştı.

BURSASPOR TARAFTARLARDAN YOĞUN İLGİ

Öte yandan yağışlı yağmura rağmen yeşil-beyazlı taraftarların maça büyük ilgi gösterdiği görüldü. Açık kale arkasında yer yer boşluklar göze çarparken, diğer tribünlerin ise dolu olduğu görüldü. Trabzonspor taraftarı da kendisine ayrılan bölümü doldurduğu görüldü. Karşılaşmayı yaklaşık 20 bin taraftar takip ediyor. Maç öncesinde takımlarına sahip çıkan yeşil-beyazlı taraftarlar oyuncuları tek tek tribünlere çağırıp yumruk şov yaptırdı. Bursasporlu taraftarlar tribünlerde de ‘Sen bana yasak ben sana tutsak’ yazılı bir pankartta açtı. Ayrıca yeşil-beyazlı ve bordo-mavili taraftarların ‘şikeye karşı omuz omuza’ ve ‘yeter Yıldırım Demirören’ şeklinde ortak tezahüratlarda bulundu. Yeşil-beyazlı ve bordo mavili taraftarlar Güneş lehinde tezahüratlarda bulundu.

BEKİR VE FERNANDAO’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Bursasporlu ve Trabzonsporlu futbolcular sahaya çıkarken Fernandao ve Bekir Yılmaz örnek bir davranışa imza attı. Yağan aşırı yağmurdan dolayı eşofman üstünü çıkartan iki futbolcu, ıslanmasınlar diye çocuklara verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X