Timsah bitti demeden bitmez!

Bursaspor ligde attığı 13 golün 10’unu ikinci yarılarda buldu. Kondisyon anlamında sıkıntı çekmeyen ve gücünü 90 dakikaya yayabilen yeşil beyazlılar, 9 haftada bu özelliğinin avantajlarından faydalandı. Timsah, kupada da aynı grafiği sergiledi.

Timsah bitti demeden bitmez!

Ligde ve kupada yoluna dolu dizgin devam eden Bursaspor, son Konyaspor maçında sergilediği futbolla da camiaya mutlu etti.

Şuanda ligde 19 puanla 4.sıraya yerleşen yeşil beyazlıların geride kalan haftalardaki en dikkat çekici özelliklerinden birisi attığı 13 golün 10’unu ikinci yarılarda atması oldu.

Kondisyon anlamında sıkıntı çekmeyen ve gücünü 90 dakikaya yayabilen yeşil beyazlılar, 9 haftada bu özelliğinin avantajlarından faydalandı.

KUPADA DA AYNI

İlk hafta Adana’da 57’de Ertuğrul, 82’de ise Batalla’nın golleriyle sonuca giden yeşil beyazlılar, Kayserispor karşısında ise galibiyete 83 ve 90.dakikalarda ulaşmıştı.

Kasımpaşaspor maçını 62.dakikada Jorquera’nın ayağından bulduğu golle kazanan Timsah, Alanyaspor ve Konyaspor karşılaşmalarında da ikinci yarıda bulduğu gollerle sonuca gitmeyi bilmişti.

Bursaspor kupa maçlarında da benzer bir tablo yaşadı.

Bayrampaşa’yı 76’da Sivok’un golüyle eleyen Hamza Hamzaoğlu’nun öğrencileri, Yomraspor maçında da ikinci yarıda 2 gol bulmuştu.

İşte Bursaspor’un golleri

SÜPER LİG

Adanaspor-Bursaspor: 1-2 (Dk.57 Ertuğrul, Dk.82 Batalla)

Fenerbahçe-Bursaspor: 0-1 (Dk.33 Batalla)

Bursaspor-Kayserispor 3-1 (Dk.45 Batalla, Dk.83 Jorquera, Dk.90 Sercan)

Bursaspor-Kasımpaşa: 1-0 (Dk.62 Jorquera)

Gaziantepspor-Bursaspor: 3-2 (Dk.40 Batalla, Dk.90 Del Valle)

Alanyaspor-Bursaspor: 0-2 (Dk.85-88 Jorquera)

Bursaspor-Konyaspor: 2-0 (Dk.69 Kubilay, Dk. 72 Batalla)

KUPA 

Bayrampaşa-Bursaspor: 0-1 (Dk.76 Sivok)

Bursaspor-Yomraspor: 3-0 (Dk.44 Jorquera, Dk.68 İsmail, Dk.90 Kubilay)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X