Timsah bu kez kazandı: 67-53

Gelişim Koleji tarafından düzenlenen 11. Arda Ural Basketbol Turnuvası’nda Bursaspor Durmazlar, ev sahibini farklı mağlup etmeyi başardı.

Timsah bu kez kazandı: 67-53

Ekim ayında başlayacak Türkiye Basketbol Ligi’nde sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Bursaspor Durmazlar’ın mücadele ettiği 11. Arda Ural Basketbol Turnuvası’nda ikinci gün geride kalırken, yeşil beyazlılar, Gelişim Koleji’ni 67-53 mağlup etti.

Gelişim Koleji’nin evsahipliğinde gerçekleştirilen organizasyondaki ilk maçında Pekmimspor’a mağlup olan Potanın Timsahları, evsahibi ekip karşısında etkili bir oyun sergiledi.

Gelişim Koleji Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğinde hücumda etkili gözüken Bursaspor durmazlar, rakibine de kolay sayı şansı tanımadı.

FARKI KORUDU

İlk periyodu 22-10 önde tamamlayan yeşil beyazlılar, ikinci çeyreğe de etkili başladı. Farkı açmayı sürdüren Potanın Timsahları, maçın ikinci yarısına da 37-26 üstün girdi.

Müsabakanın ikinci yarısında da istekli oyununu sürdüren Bursaspor Durmazlar, son çeyreğe 50-35 önde girerken, farkın erimesine izin vermedi ve maçtan 67-53 üstün ayrılarak turnuvadaki ikinci maçından galibiyetle ayrıldı.

Potanın Timsahları, turnuvadaki son maçında bugün saat 14.00’te Türk Telekom ile karşılaşacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X