Timsah Canaria avında

7Days Euro Cup’taki temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor, bu akşam 20.00’de taraftarının da desteğiyle Gran Canaria’yı yenerek ilk 8 iddiasını güçlendirmek istiyor.

Timsah Canaria avında

ING Baskekbol Süper Ligi’ndeki arzuladığı sonuçları alamayan Frutti Extra Bursaspor, bu akşam Avrupa mesaisine çıkıyor. Yeşil beyazlılar, 7Days Euro Cup B Grubu 5. hafta karşılaşmasında bu akşam İspanyol ekibi Gran Canaria’yı konuk edecek. Nilüfer Tofaş Spor Salonu’ndaki maç saat 20.00’de başlayacak. Potanın Timsahları, taraftarının da desteğiyle rakibini yenerek hem üçüncü galibiyetini elde etmeyi hem de 10 takımlı grupta ilk 8’e girerek Top 16’ya kalma yolunda iddiasını güçlendirmeyi hedefliyor.

2 MAÇA BİR BİLET!

Geçen hafta Yunanistan’da Promitheas Patras’a uzatmada 83-80 yenilerek, 4. maçında 2. yenilgisini alan Frutti Extra Bursaspor, grupta 7. sırada yer alıyor. Gran Canaria ise, 4 maçta 3 galibiyetle, Buducnost’un önünde averajla lider durumda bulunuyor. Potanın Timsahlarını bu akşam İspanyol ekibi Gran Canaria ile oynayacağı karşılaşmanın bilet satışı sürüyor. Bu akşamki karşılaşma için bilet alacak taraftarlar cumartesi günü saat 18.00’de ING Basketbol Süper Ligi’nde Büyükçekmece Basketbol ile oynanacak karşılaşmayı da aynı biletle izleyebilecek. “2 maç tek bilet” kampanyasının büyük ilgi görmesi bekleniyor. 20.00/S Sport 2

Değişiklik talebi kabul görmedi

Frutti Extra Bursaspor, ING Basketbol Süper Ligi’nin 9. haftasında cumartesi günü saat 18.00’de oynanacak Büyükçekmece Basketbol maçının günü ve saatinin değiştirilmesi için Türkiye Basketbol Federasyonu’na yaptığı resmi başvurudan sonuç alamadı. Bursaspor’un aynı gün saat 19.00’da İstanbulspor ile oynayacağı maç nedeniyle yapılan değişiklik başvurusu Büyükçekmece Basketbol’un kabul etmemesi nedeniyle gerçekleşmedi. Cumartesi günü Bitci Timsah Park’ta saat 19.00’da Bursaspor-İstanbulspor, Tofaş Spor Salonu’nda saat 18.00’de ise Frutti Extra Bursaspor-Büyükçekmece maçları oynanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X