Timsah çok rahat: 3-0

Bursaspor, Kadınlar Voleybol Ligi 12. hafta mücadelesinde Yeşilyurt engelini set vermeden geçti ve 4. sıradaki yerini korudu.

Timsah çok rahat: 3-0

RECAİ UYSAL

Kadınlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda mücadele eden Bursaspor, evinde Yeşilyurt’u 3-0 mağlup etti. Orta sıralarda yer alan rakibi karşısında zorlanmayan yeşil beyazlılar, galibiyete set vermeden ulaştı.  

Kayseri’de dün meydana gelen patlamadaki şehitler için 1 dakikalık saygı duruşu ile başlayan müsabakanın ilk setinde son bölümde file önündeki etkinliğini artıran Filenin Timsahları, rakibine 25-19 üstünlük sağladı. 

İkinci sete de iyi başlayan Bursaspor, son bölümde zorlandı.

İYİCE RAHATLADI

Ancak, İstanbul temsilcisi karşısında daha az hata yapan yeşil beyazlılar, bu seti de 25-22 almayı bildi. Üçüncü sette rakibinin oyundan düşmesiyle iyice rahatlayan Filenin Timsahları, bu seti de 25-13 alırken maçtan 3-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla 12. maçında 9. galibiyetini alan Bursaspor, 4. sıradaki yerini korudu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X