Timsah doludizgin: 68-65

Bursaspor Durmazlar, Federasyon Kupası’nda Petkimspor engelini de kayıpsız geçerek 3’te 3 yaptı ve C Grubu’nda zirvedeki yerini korudu.

Timsah doludizgin: 68-65

Antalya’da devam eden ve Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden ekiplerin yer aldığı Federasyon Kupası’nın 3. gününde Bursaspor Durmazlar, Petkimspor’u 68-65 mağlup ederek 3’te 3 yaparak üst tura çıkma yolunda büyük avantaj elde etti. 

C Grubu’nda ilk 2 maçında Eskişehir Basket ve Düzce Belediyespor’u mağlup eden Potanın Timsahları, Antalya Atatürk Spor Salonu’ndaki mücadelede Petkimspor engelini de kayıpsız geçerek grupta zirvedeki yerini korudu. 

 

BUGÜN MAÇ YOK

Karşılaşmanın ilk çeyreğini 20-13 önde kapatan yeşil beyazlılar, devreyi de 34-20 üstün kapattı. Üçüncü periyotta hücumda aksayan Bursaspor, yine de son periyoda 49-45 önde girerken, karşılaşmadan 68-65 galip ayrıldı ve 3’te 3 yapmayı bildi. Bugün maç yapılmayacak grupta Potanın Timsahları, yarın saat 14.00’te Türk Telekom ile karşı karşıya gelecek.

Maçın en skorer ismi 24 sayı üreten Bursaspor’dan Karlo Vragoviç olurken, Hırvat oyun kurucu maçın en değerli adamı seçildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X