Timsah emin adımlarla: 86-80

Bursaspor Durmazlar, Türkiye Basketbol Ligi’nin 23. haftasında Akhisar Belediyespor engelini de kayıpsız geçti, play-off şansını iyice kuvvetlendirdi.

Timsah emin adımlarla: 86-80

RECAİ UYSAL

Türkiye Basketbol Ligi’nin 23. haftasında Bursaspor Durmazlar, evinde Akhisar Belediyespor engelini da kayıpsız geçti: 86-80. 4 maçlık galibiyet serisinin ardından geçtiğimiz hafta lider Sarakya Büyükşehir Belediyespor’a mağlup olan yeşil beyazlılar, Atatürk Spor Salonu’nda yaklaşık 2 bin taraftarının önünde karşılaştığı rakibi karşısında etkili bir oyun sergiledi. Pota altında rakibine üstünlük kuran Bursaspor, ilk çeyreği 27-19 önde tamamladı. İkinci periyotta da zaman zaman etkili olan Potanın Timsahları, rakibine üstünlük şansı tanımazken, devreyi de 48-42 önde kapattı.

FARK BİR AÇILDI BİR KAPANDI

İkinci yarıya tutuk başlayan Bursaspor, üstünlüğü kaptırdı. Ancak, çabuk toparlanan yeşil beyazlılar, rakip potada bulduğu basketlerle son çeyreğe 66-65 önde girmeyi bildi. Potanın Timsahları, son periyoda oldukça iyi başladı. Karlo Vragoviç’in üst üste 3 sayılık basketleriyle ile farkı yeniden açan Bursaspor, bitime 6 dakika kala skoru 77-67’ye getirdi. Kalan bölümde farkı tekrar erise de daha az hata yapan Potanın Timsahları, karşılaşmadan 86-80 galip ayrılmayı bildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X