Timsah-Emniyet el ele

‘Büyük Bursaspor’ için güç birliği yaratmaya çalışan Ali Ay yönetimi dün İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı ziyaret etti.

Timsah-Emniyet el ele

Bursaspor yönetimi dur durak bilmiyor. Önceki gün mali tablo için Ankara’ya çıkarma yapan Ali Ay yönetimi dün ise Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı ziyaret etti. 

 

Emniyet Müdürlüğü’nde gerçekleşen ziyarete Başkan Ali Ay, 2.Başkan Ali Ademoğlu, Dış İlişkiler ve Pazarlamadan Sorumlu Asbaşkan Fatih Korkmaz, Hukuk ve İdari Yapılanmadan Sorumlu Asbaşkan Hakan Dinçtürk, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Turan, Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Kocaefe, Yeşil Bursa’dan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Çekmişoğlu ve Bursaspor Medya A.Ş’den Sorumlu yönetici Mustafa Bakır katıldı.

Ziyaretten ötürü çok memnun olduğunu belirten Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız yeni yönetime başarılar diledi ve Bursaspor’u en kısa sürede hak ettiği yerlere geleceğine inandığını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X