Timsah ‘Es’er geçer!

Ligde üst sıralardan kopmak istemeyen Bursaspor, ateşi hattına yaklaşan Eskişehirspor karşısında 3 puan arıyor… Eskişehir Atatürk Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak maçın hakemi Fırat Aydınus.

Timsah ‘Es’er geçer!

Geçtiğimiz hafta Mersin İY’nu 10 kişi kalmasına rağmen yenerek ligde hem moral bulan hem de yarıştan kopmayan Bursaspor, bugün Eskişehir’in konuğu oluyor. 

 

Eskişehir Atatürk Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ilk maçında Gençlerbirliği ile oynayan ve bu müsabakada fazlasıyla hırpalanan Bursaspor’da kırmızı kart gören Volkan Şen ile birlikte sakat olan Emre Taşdemir Eskişehirspor’a karşı forma giyemeyecek. 

 

Teknik Direktör Şenol Güneş’in, Volkan Şen’in yerine ilk 11’de Şamil Çinaz’ı oynatması bekleniyor. Ev sahibi Eskişehirspor’da ise sakatlıkları bulunan Akaminko, Mirkan, Sezgin, Boffin ve Lawal yok. 

Eşitlik var!

Bursaspor ile Eskişehirspor’un son 10 maçta birbirlerine karşı üstünlüğü bulunmuyor. Yeşil beyazlılar, rakibini 3 kez yenerken, 3 kez yenildi ve 4 maç beraberlikle sonuçlandı. Timsah 13 gol atarken, kalesinde ise 17 gol gördü.

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu

BİLETLER: Bursaspor tarafı tükendi

EKSİK: Akaminko, Mirkan, Sezgin, Boffin, Lawal

EKSİK: Volkan Şen, Emre

19.00 Lig TV/Canlı

ESKİŞEHİRSPOR

87 Sinan Ören

6 Berkay Dabanlı

53 Birol Parlak

3 Diego Oliveira

65 Kamil Çörekçi

17 Kaan Kanak

28 Nzuzi Toko

92 Goran Causic

32 İbrahim Sissoko

13 Sezer Öztürk

18 Rogelo Mori

 

BURSASPOR

12 Harun Tekin

22 Şener Özbayraklı

2 Renato Civelli

4 Serdar Aziz

23 Aziz Eraltay

6 Şamil Çinaz

7 Ozan Tufan

5 Fernando Belluschi

30 Filipe Josue

94 Cedric Bakambu

9 Jose Fernandao

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X