Timsah evinde güzel

Bursaspor, 28 haftası geride kalan TFF 1. Lig’de sahasında 14 maça çıkarken, bu maçlarda genelde başarılı bir performans sergiledi.

Timsah evinde güzel

TFF 1. Lig’e de koronavirüs salgını nedeniyle ara verilirken, Bursaspor, 28 haftası geride kalan ligde evinde oldukça etkiliydi. Yeniden zirveye sloganıyla sezona başlayan ve tekrar Süper Lig’e döneceği günü iple çeken yeşil beyazlılar, 28 haftalık periyotta evinde 14 maç oynadı. Sezon başında dış sahada pek de etkili olamayan ancak, ilerleyen haftalarda deplasman karnesini de düzelten yeşil beyazlılar, 28 haftada 49 puan toplamasına rağmen Futbol Federasyonu’ndan gelen eksi 3 puan cezası nedeniyle 46 puanla ara öncesinde 3. basamakta yer alıyordu.

6 KAYIP YAŞADI

Yeşil beyazlılar, 28 haftalık periyotta evinde oynadığı 14 maça çıkarken, bu mücadelelerde 8 galibiyet, 4, beraberlik alırken, 2 kez de sahadan puansız ayrıldı. Sahasında yaptığı mücadelelerde 6 maçta puan kaybı yaşayan Timsah, Akhisarspor, Osmanlıspor, BB Erzurumspor, Cesar Grup Ümraniyespor, Keçiörengücü, Hatayspor, Fatih Karagümrük ve Adana Demirspor’u puansız gönderdi. İç sahadaki ilk puan kaybını 10. haftada golsüz sonuçlanan Balıkesirspor maçında yaşayan Bursaspor, Altay, İstanbulspor ve Boluspor ile berabere kalarak rakipleriyle puanları paylaşmak zorunda kaldı.

SADECE 2 KEZ YENİLDİ

Evinde oynadığı son 3 maçından beraberlikle ayrılan yeşil beyazlılar, taraftarı önünde oynadığı 14 maçta 2 kez de sahadan puansız ayrıldı. Bu sezon evindeki ilk yenilgisini 14. haftada Giresunspor karşısında 3-2’lik skorla alan Timsah, bu haftada ikinci sıraya çıkma fırsatını da tepmişti. Bursaspor, ligin 20. Haftasında ise son sıradaki Eskişehirspor’a tek golle mağlup olarak taraftarını üzmüş ve yine ikincilik şansını kullanamamıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X