Timsah farka koştu 90-72

İlk yarısında etkisiz kaldığı maçta Gelişim Koleji’ni ikinci yarıdaki etkili oyunuyla deviren Bursaspor Durmazlar, play-off yolunda önemli bir galibiyet daha aldı.

Timsah farka koştu 90-72

RECAİ UYSAL

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Bursaspor Durmazlar, Gemişim Koleji’ni 90-72 mağlup etti. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya istediği gibi başlayamayan yeşil beyazlılar, ilerleyen bölümde toparlandı. Ekiplerin ilk çeyreğini 22-22, devreyi de 37-37 eşitlikle tapattığı maçta ikinci yarıda adeta coşan Potanın Timsahları, farklı galibiyete koştu.

İkinci yarının başında etkili savunmasıyla rakibine kolay sayı şansı tanımayan Bursaspor, üst üste bulduğu basketlerle de farkı açtı. Karşılaşmanın son periyoduna 66-56 önde giren yeşil beyazlılar, son çeyrekte rakibinin direncini iyice kırdı.

KARLO COŞTU

Yunus, Vragovic, Şahin ve Borovnjak ile rakip potada sayılar bulan Potanın Timsahları, karşılaşmadan da 90-72 galip ayrıldı. Ligdeki 16. maçında 11. galibiyetini alarak 7. sıraya yerleşen Bursaspor’da 30 sayı, 8 asistle oynayan Karlo Vragovic maçın yıldızı olurken, Yunus 19 sayı, 8 asist, Şahin 16 sayı ve Borovnjak da 14 sayıyla galibiyette önemli rol oynadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X