Timsah gaza bastı

Ligde kötü günler geçiren yeşil beyazlı oyuncuların, Osmanlıspor maçı hazırlıklarında istekli olması gözden kaçmadı.

Timsah gaza bastı

Galatasaray’a deplasmanda 3-0 mağlup olarak büyük hayal kırıklığı yaşayan Bursaspor, Osmanlıspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdürüyor. Özlüce Tesisleri’nde yapılan dün sabahki antrenmanda oyuncuların istekli olduğu gözlendi. Teknik sorumlu Ersel Uzgur, antrenman başlamadan önce futbolcularıyla saha içerisinde bir toplantı yaptı. Yeşil beyazlı futbolcular, ısınma hareketlerinden sonra fizik gücü arttırıcı koordinasyon çalışması gerçekleştirdi.

Faty ısınıyor

Daha sonra iki ayrı gruba ayrılan yeşil beyazlı takım, yaklaşık 1,5 saat süren çalışmanın son bölümünde dar alanda çift kale maç yaptı. Çalışmaya sağ dizinde ödem nedeniyle ağrı olan savunma oyuncusu Erdem Özgenç ile sol omuzunda sakatlık geçiren kaleci Çağlar, tedavi oldu. Uzun süredir sakatlığı bulunan Ricardo Faty, takımla birlikte ısınmaya katıldı. Faty, daha sonra kendisine özel olarak hazırlanan ayrı bir antrenman gerçekleştirdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X