Timsah geç uyandı ama kaybetti

Pınar Karşıyaka karşısında son çeyrek dışında varlık gösteremeyen yeşil beyazlılar, sahadan boynu bükük ayrıldı.

Timsah geç uyandı ama kaybetti

İzmir’de sadece Gian Clavell’le rakibine direnmeye çalışan Frutti Extra Bursaspor, bir ara 19 sayı geriye düştüğü maçta farkı 3 sayıya kadar indirdi. Ancak son bölümde yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ve üst üste 4. yenilgisini aldı.

Basketbol Süper Ligi’nde son 3 haftadır galibiyete hasret kalan Frutti Extra Bursaspor, deplasmanda Pınar Karşıyaka’ya 76-71 mağlup oldu. Ligdeki ilk sezonunu geçiren yeşil beyazlılar, zirve yarışındaki rakibiyle Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi.

İddialı rakibi karşısında mücadelede istediği oyunu sergileyemeyen Potanın Timsahları, maçın başında sayı üretmekte zorlandı. 6. dakikayı 18-3 geride tamamlayan Frutti Extra Bursaspor, rakibinin ilk çeyreği 23-11 önde kapatmasına engel olamadı.

İkinci periyotta farkın açılmasına engel olamayan yeşil beyazlılar, 12’de 30-13’lük skoru önleyemedi. Potanın Timsahları, etkisiz gözüktüğü mücadelenin ilkyarısını ise 44-30 geride kapattı.

CLAVELL YETMEDİ

İkinci yarıya da tutuk başlayan ve sayı üretmekte zorlanan Frutti Extra Bursaspor, üçüncü periyodun başında da farkı açılmasına engel olamadı. 22’de fark 19 sayıya (49-30) kadar çıkarken, rakibi karşısında 32 sayı kaydeden Gian Clavell’le ayakta durmaya çalıştı.

Yeşil beyazlılar, karşılaşmanın son periyoduna ise 59-48 geride girdi. Son çeyreğe etkili başlayan Potanın Timsahları, 59-52’lik skorla farkı 7 sayıya indirdi.

Mücadelenin 36. dakikasında Chris Jones’la skoru 67-63’e getiren Frutti Extra Bursaspor, bitime 2 dakika kala farkı 3’e indirirken, üst üste hücumlardan boş dönünce 76-71’lik yenilgiyi önleyemedi ve üst üste 4. mağlubiyetini aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X