Timsah geri döndü: 74-67

Yeşil beyazlılar, baştan sona üstün oynadığı maçta sonuca gitti ve ilk galibiyetini aldı. Basketbol Süper Ligi’ne çıkmayı hedefleyen Bursaspor Durmazlar, deplasmanda Acıbadem Üniversitesi’ni mağlup ederek hedef yolunda bir engeli aştı.

Timsah geri döndü: 74-67

Türkiye Basketbol Ligi final grubundaki ilk 2 maçından galibiyet çıkaramayan Bursaspor Durmazlar, deplasmanda kendisi gibi galibiyeti bulunmayan Acıbadim Üniversitesi’ni 74-67 mağlup ederek Süper Lig umudunu sürdürdü. Acıbadem Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada baştan sona üstün bir oyun sergileyen yeşil beyazlılar, rakibini yenerek ilk galibiyetini aldı ve Süper Lig umudunu sürdürdü. Karşılaşmanın ilk çeyreğini 19-18 önde tamamlayan Potanın Timsahları, ikinci çeyrekte farkı açtı. 19. dakikada skoru 39-27’ye getiren Bursaspor, ikinci yarıya 39-29 üstün girdi.

25 MAYIS’TA SAKARYA GELİYOR

İkinci yarının başında da farkı koruyan yeşil beyazlılar, ilerleyen bölümde hücumda aksadı. 26’da farkın 5 sayıya 43-38 inmesine engel olamayan Potanın Timsahları, son periyoda ise 50-44 önde girdi. İkinci yarının başında rakibinin üstünlüğüne engel olamayan Bursaspor, 32.30’da 52-50 geriye düştü. Ancak, çabuk toparlanan yeşil beyazlılar, tekrar üstünlüğü alırken, karşılaşmadan da 74-67 galip ayrıldı. Bu sonuçla 3. maçında ilk galibiyetini alan Potanın Timsahları, Süper Lig umudunu sürdürdü. Bursaspor, final grubundaki dördüncü maçında 25 Mayıs Perşembe günü Bursa’da 3’te 3 yapan Sakarya Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X