Timsah golleriyle avlıyor

Bursaspor’un, SAİ Kayseri Erciyesspor’u 3-0 yendiği maçta 2 gol 1 asist kaydeden Jose Fernandao ligdeki gol krallığı yarışında 17 gole ulaşırken son 10 yılda yeşil-beyazlı formayla 15 gol barajını geçen ilk oyuncu oldu.

Timsah golleriyle avlıyor

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında SAİ Kayseri Erciyesspor’u konuk eden Bursaspor, milli maçlar nedeniyle ara verilen lige muhteşem bir dönüş yaptı. Atatürk Stadı’nda ağırladığı rakibini Jose Fernandao’un (2) ve Volkan Şen’in sayısı ile 3-0 mağlup eden Timsahlar, üst sıra mücadelesine kaldığı yerden devam etti.

SON 10 YILIN EN GOLCÜSÜ FERNANDAO

Bursaspor’un kiralık askeri Jose Fernandao kaydettiği 2 golle bir rekora daha imza attı. 2004-2005 sezonunda PTT 1. Lig’de mücadele eden Bursaspor’da en skorer oyuncu 25 golle Okan Yılmaz olmuştu. O tarihten sonra yeşil-beyazlı formayla en çok gol atma başarısını 2012-2013 sezonunda 15 golle Pablo Martin Batalla gösterirken son 10 yılın yeni en golcü ismi 17 gole ulaşan Jose Fernandao oldu.

ATATÜRK STADI’NDA MİLLİ TAKIM KADROSU

Geçtiğimiz hafta oynanan A Milli Takım maçlarında forma giyen 5 oyuncu, bu hafta SAİ Kayseri Erciyesspor karşısında Bursaspor formasıyla yer aldı. Harun Tekin, Volkan Şen, Serdar Aziz ve Ozan Tufan’ın ilk 11’de bulunduğu maçta genç golcü Enes Ünal da müsabakanın son 6 dakikasında oyuna girdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X