Timsah görücüye çıkıyor

Teknik Direktör Yalçın Gündüz’ün, Süper Lig ekibi karşısında tüm oyuncularını değerlendirmesi bekleniyor.

Timsah görücüye çıkıyor

Yeni sezon hazırlıklarına Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde devam eden Bursaspor, ilk hazırlık maçına bugün çıkacak. Yeşil beyazlı ekip, Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü ile İstanbul’da karşı karşıya gelecek.

TARAFTARA KAPALI

TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi’ndeki mücadele yarın saat 18.30’da başlayacak. Timsah’ın yeni sezon öncesi yapacağı ilk prova basına açık, taraftara kapalı oynanacak. Maçla ilgili yayının olup olmayacağı ise bugün belli olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X