Timsah gözünü Brezilya’ya çevirdi

Bursaspor yönetimi Hamza Hamzaoğlu’nun belirlediği isimleri tek tek masaya yatırdı

Timsah gözünü Brezilya’ya çevirdi

Maliyeti düşük oyunculara el atan yeşil beyazlılar, Palmerias’dan kanat oyuncusu Maikon Leite, Flamengo’dan sağ bek Para ve Chapecoense’den de orta saha oyuncusu Gil’i takibine aldı.

Transfer sezonuna hızlı giren ve bu anlamda Akhisar Belediye’den Merter Yüce, İsmail Konuk, Kayserispor’dan Sinan Bakış ile geçen sezon Kasımpaşa’da kiralık oynayan Yonathan Del Valle’yi transfer eden Bursaspor gaz kesmiyor. Başkan Ali Ay ve ekibi  Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun belirlediği eksik bölgeler için girişimlerini sürdürüyor. Önceliği sağ bek, ön libero ve sağ kanat oyuncusuna veren yeşil beyazlılar, alternatif isimleri Brezilya’dan belirlemiş durumda.

SERDAR’DAN HABER GELECEK

Bonservisi elinde veya maliyeti düşük oyunculara yönelen yeşil beyazlılar, sağ bek için düşündüğü Serdar Kurtuluş’ta bir aksilik çıkması halinde Flamengo’da oynayan 30 yaşındaki Marcos Rogério da Silva Lopes (Para)’ya rotayı çevirecek. Tecrübeli oyuncunun sözleşmesi 31 Aralık 2017 yılında bitiyor. Dijalma Campos’tan olumsuz yanıt alan Bursaspor yönetimi, bu boşluğu bonservisi Palmerias’da bulunan ve geçen sezonu Al Shaab’da kiralık geçiren Maikon Leite’yle doldurmak istiyor.

LEITE SICAK BAKIYOR

28 yaşındaki forvet oyuncusu Leite’nin Brezilya Kulübü Palmerias’la sözleşmesi 23 Haziran 2017’de sona eriyor. Tecrübeli forvet oyuncunun Bursaspor’un teklifine sıcak baktığı gelen öğrenildi. Orta sahaya iyi bir ön libero arayışını sürdüren, eski yıldızı Fernando Belluschi’den olumsuz yanıt alan Başkan Ali Ay ve yönetimi, Associaçao Chapecoense de Futebol takımının 29 yaşındaki yıldızı José Gildeixon de Paiva (Gil)’i kıskaca aldı. 15 Aralık 2016’da sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli ön liberonun performansı yükselişte.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X