Timsah güle oynaya: 3-0

Bursaspor, Kadınlar Voleybol 2. Ligi’ndeki 3. maçından da galibiyetle ayrıldı ve zirvedeki yerini korudu. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda Arkas’ı set vermeden deviren yeşil beyazlılar, 3’te 3 yaparken, iddiasını da ortaya koydu.

Timsah güle oynaya: 3-0

RECAİ UYSAL

Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde ilk sezonunu geçiren Bursaspor, evinde Arkas’ı set vermeden geçti ve 3’te 3 yaptı. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmada oldukça rahat bir oyun sergileyen yeşil beyazlılar, zorlanmadan galibiyete ulaştı. Karşılaşmanın ilk setinde file önünde etkili gözüken Filenin Timsahları, rakibine 25-15 üstünlük sağladı. İkinci sete de iyi başlayan Bursaspor, 9-0 üstünlüğü yakaladı. 

BASİT HATALAR YAPTI

İlerleyen bölümde basit hatalar yapan yeşil beyazlılar, yine de rakibine 25-19 üstünlük sağladı ve setlerde durumu 2-0’a getirdi. Karşılaşmanın üçüncü setinde de zaman zaman file önünde aksayan Filenin Timsahları, son bölümde toparlandı. Müsabakanın üçüncü setini de 25-16 alan Bursaspor, karşılaşmadan da 3-0 galip ayrıldı ve 3’te 3 yaparak zirvedeki yerini korudu.

SALON: Cengiz Göllü

HAKEMLER: Ali İhsan Gözü (**) Sinan Delibaş (**)

SETLER: 25-15, 25-19, 25-16

SÜRE: 72 dakika (23-24-25)

BURSASPOR: Selin Yurtsever (***) Bahar (***) Dilara (***) Elena Litovchenko (***) Melis Ece (***) Emel (***) (Dilek-libero ***, Meyra-libero **, Selin Doğan **, İrem **, Gizem **)

ARKAS: Gülce (*) Cansu (*) Büşra (*) Cansın (*) Melisa (*) Gizem (*) (İlayda-libero *, Gülsüm-libero *, Nazlıcan *, Gizem Başak Hayta *, Sude *, İdil *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X