Timsah gümbür gümbür: 69-66

3. lig’deki ilk sezonunu geçiren Bursaspor, sahasında Kepez Belediyespor engelini de 69-66’yla geçti ve 2. Lig yürüyüşünü sürdürdü.

Timsah gümbür gümbür: 69-66

RECAİ UYSAL

Türkiye Basketbol 3. Ligi B Grubu’nda zirve mücadelesi veren Bursaspor, sahasında Antalya Kepez Belediyespor’u 69-66 mağlup etti. 

Bu sezon ilk kez Nilüfer Spor Salonu’nda oynanan ve yaklaşık 3 bin taraftarının destek verdiği yeşil beyazlılar, karşılaşmaya istediği gibi başlayamadı. 

Ligin ilk yarısında 71-69 mağlup olduğu takipçisi karşısında ilk çeyreği 16-11 geride kapatan Potanın Timsahları, üstünlüğü yakaladı ve ikinci yarıya 29-26 önde girmeyi bildi. 

RÖVANŞI DA ALDI

Karşılaşmanın ikinci yarısında da üstünlüğü kaptırmayan ve bir ara farkı 8 sayıya kadar çıkaran Bursaspor, son çeyreğe ise 47-40 önde girmeyi bildi. 

Maçın son dakikalarında savunmada sıkıntı yaşayan yeşil beyazlılar yine de üstünlüğü kaptırmadı. 

Hücumda da etkinliğini sürdüren Potanın timsahları, karşılaşmadan 69-66 galip ayrılırken, rakibinden de ilk yarının rövanşını almış oldu. Bursaspor böylece ligdeki 19. maçında 13. galibiyetine imza attı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X