Timsah harıl harıl!

Osmanlıspor maçı hazırlıklarını sürdüren yeşil beyazlıların dünkü antrenmandaki hırsı gözlerden kaçmadı.

Timsah harıl harıl!

Deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, çalışmalarını 3 puan parolasıyla sürdürüyor. Akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri’nde Teknik Direktör Mutlu Topçu nezaretinde yapılan antrenman yaklaşık bir buçuk saat sürdü. 

Antrenman öncesinde Teknik Direktör Mutlu Topçu oyuncularıyla kısa bir toplantı yaptı. Bu maçtan alınacak 3 puanla hedefin üst sıralar olacağını oyuncularına söylediği belirtildi. 

KONTROL AMAÇLI DİNLENDİLER

Topla yapılan ısınmayla başlayan antrenmanın ikinci bölümünde futbolcular 5’e 2 kontrol pas çalışması yaptılar. Antrenmanın son bölümünde ise yeşil beyazlılar taktik antrenmanı gerçekleştirdi. Sakatlıkları süren Boban Jovic tedavi olduktan sonra arka sahada düz koşu yaptı. Diğer sakat oyuncular Emre Taşdemir ve Bilal Kısa da salonda çalıştı. Erdem Özgenç’in de tedavisine devam edildi. Harun, Stancu ve Ertuğrul ise kontrol amaçlı idmana çıkmadı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X