Timsah için kazanma vakti

İki maçtır kayıp veren Bursaspor, Mersin karşısında yeniden çıkış arıyor. Atatürk Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak maçın hakemi Mete Kalkavan.

Timsah için kazanma vakti

Ligde hem performans hem de puan olarak düşüş yaşayan Bursaspor, bugün Mersin İdmanyurdu’nu ağırlıyor… Beşiktaş’a kaybeden geçtiğimiz hafta da evinde Çaykur Rizespor’a puan kaptıran yeşil beyazlılar, Mersin ekibini taraftarlarının desteğiyle yenerek yeniden üst sıralara doğru çıkmaya planlıyor. Atatürk Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak mücadelenin hakemi Mete Kalkavan. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Özgür Ertem yapacak.

Serdar ve Emre yok

Teknik Direktör Şenol Güneş’i, Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında en çok sevindiren olay gol makinesi Jose Fernandao ve Şener Özbayraklı’nın cezasının bitmesi. Yeşil beyazlılar da en önemli eksik ise kırmızı kart cezalısı Serdar Aziz ve sakat olan Emre Taşdemir. Konuk Mersin İdmanyurdu’nda ise sakatlıkları bulunan Servet, Oktay, Serkan Balcı ve Khalili yok.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X