Timsah için kazanma vakti

Ligde hiçbir hedefi kalmayan Bursaspor, Osmanlıspor’u yenerek camiayı biraz olsun sevindirmek istiyor. Osmanlı Stadı’ndaki maç saat 19.00’da.

Timsah için kazanma vakti

Spor Toto Süper Lig’de son 4 haftayı sadece 1 puanla kapatan Bursaspor, bugün 13 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Osmanlıspor’un konuğu oluyor. 

Son haftalarda kaybettiği puanlarla Avrupa kupalarına katılma şansını kalmayan yeşil beyazlılar, ligde kalan son 3 maçını kazanarak ligi daha yukarılarda bitirmek istiyor. Osmanlı Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak olan karşılaşmayı Serkan Çınar yönetecek. Çınar’ın yardımcılıklarını ise Süleyman Özay ile Erdem Bayık yapacak.

Üstünlük Osmanlıspor’da

 

Bursaspor ile Osmanlıspor bugüne kadar Spor Toto Süper Lig’de 6 defa karşı karşıya geldi. Bu maçlarda yeşil beyazlılar 1 galibiyet, 2 yenilgi alırken, 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Osmanlıspor ise evinde oynadığı 3 maçta Bursaspor’u yenemedi. Yeşil beyazlılar Osmanlıspor’a 3 gol atarken kalesinde 8 gol gördü. 

Hamzaoğlu farkı!

Bursaspor Teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay’a karşı üstünlüğü bulunuyor. İki teknik adam Mustafa Reşit Akçay ile Hamza Hamzaoğlu bugüne kadar 4 defa birbirlerine rakip oldular. Bu maçların üçünü Hamzaoğlu’nun takımları kazanırken, 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Ankara’da OLAY var!

 

Bursaspor’un bugün Osmanlıspor ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig maçının tüm heyecanı OLAY TV’de yaşanacak. Gün boyu Osmanlı Stadı’ndan yapılacak yayınlarla son dakika gelişmeleri ve mücadelenin atmosferi canlı yayınlarla sizin ekranınızda olacak.

MAÇ TABLO

STAT: Osmanlı

SAAT: 19.00

HAKEMLER: Serkan Çınar, Süleyman Özay, Erdem Bayık

EKSİKLER: Hakan Arıkan

EKSİKLER: Serdar Aziz, Balazs Dzsudzsak, Emre Taşdemir, Sercan Yıldırım, Erdem Özgenç

BİLET FİYATLARI: Bursaspor taraftarı 11 TL.

19.00 LİG TV/Canlı

 

OSMANLISPOR

78 Ahmet Şahin

33 Muhammed Bayır

17 Uğur Demirok

61 Numan Çürüksu

28 Delarge Dzon

35 Musa Çağıran

6 Mehmet Güven

8 Avdija Vrajevic

10 Papa Ndiaye

30 Aminu Umar

9 Pierre Webo

 

BURSASPOR

1 Harun Tekin

21 Hajime Hosogai

66 Tomas Sivok

6 Şamil Çinaz

23 Aziz Eraltay

91 Ricardo Faty

11 Furkan Soyalp

89 Miroslav Stoch

10 Pablo Martin Batalla

88 Deniz Yılmaz

90 Kubilay Kanatsızkuş

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X