Timsah İngilizce öğrenecek

Bursaspor Kulübü, futbolculara, teknik heyete ve kulüp çalışanlarına yabancı dil eğitimi verilmesi için American Life Yabancı Dil Okulları ile anlaşma sağladı.

Timsah İngilizce öğrenecek

Geçtiğimiz sezondan bu yana süren anlaşma yenilenirken, kulübün özellikle altyapısında forma giyen futbolcuları ve teknik heyetin yanı sıra Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve bazı A takım oyuncuları da sezon boyunca İngilizce eğitimi alacak. 

Bursaspor’a her zaman desteklerinin tam olduğunu belirten American Life Yabancı Dil Okulları Bursa Şube Yöneticisi Esat Abdullah Yalduz, ‘Şehrimizin en önemli markası olan Bursaspor ile yapmış olduğumuz anlaşma karşılıklı olarak memnuniyet sebebiyle ikinci yıl tekrar yenileniyor. Özlüce Tesisleri’nde çalışan personele de İspanyolca ve İngilizce eğitimler vereceğiz. Futbolculara da müsait oldukları saatlerde bire bir ders almalarını sağlayacağız. Onun dışında Hamza Hoca’nın dersleri de devam edecek’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X