Timsah işi uzattı

Antalya’da devam eden ve Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden ekiplerin yer aldığı Federasyon Kupası’nda C Grubu’ndaki ilk 3 maçını kazanan Bursaspor Durmazlar, Türk Telekom’a normal süresi 85-85 biten maçta uzatmada 99-96 mağlup olarak ilk yenilgisin

Timsah işi uzattı

Antalya Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk çeyreğini 27-26 geride kapatan yeşil beyazlılar, ikinci periyotta zaman zaman üstünlüğü yakalasa da devreyi 50-49 geride tamamladı. İkinci yarıya da tutuk başlayan ve rakibini durdurmakta zorlanan Potanın Timsahları, farkın açılmasına engel olamadı.

KADERİ BELLİ OLUYOR

Karşılaşmanın son periyoduna 70-62 geride giren Bursaspor Durmazlar, bu çeyrekte üstünlüğü yakaladı. Btime 18 saniye kala 85-82 üstünlüğü yakalayan yeşil beyazlılar, 7 saniye kala skoru denge gelmesini önleyemedi ve maçın normal süresi 85-85 eşitlikle tamamlandı. 

Uzatmanın son dakikasına 96-94 önde giren Potanın Timsahları, rakip sayılara engel olamayınca karşılaşmadan 99-96 mağlup ayrıldı ve organizasyondaki ilk yenilgisini aldı. Final Grubu’na kalabilmek için ilk 2 için avantajlı konumda olan yeşil beyazlılar, gruptaki son maçında bugün lider Afyon Belediyespor’la saat 14.00’te karşı karşıya gelecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X