Timsah jest yaptı

Dünkü karşılaşma öncesi her iki takım yöneticileri arasında telefon trafiği yaşandı.

Timsah jest yaptı

Siyah beyazlı ekip, tarihi günde ilk başlama vuruşunu yapma isteğini Bursaspor yönetimine iletti. 

Yöneticilerin, “Stadımızı açacağımız bu günde ilk başlama vuruşunu da biz yapmak istiyoruz. Bu konuda yardımınızı bekliyoruz” talebinde bulunduğu öğrenildi. Bursaspor cephesi bu talebe jestle karşılık vererek, “Yazı tura sonucunda tercih hakkı bizim olduğu takdirde, biz kale seçimi yaparız, başlama vuruşu size kalır” dedi.

Siyah beyazlılar, bu jeste teşekkür ederek karşılık verdi.

 

Maç öncesi ortalık karıştı

Biber gazının sahanın içine yayılmasından sonra Hamza Hoca oyuncuları soyunma odasına gönderdi.

Karşılaşma maçı öncesi polis, Vodafone Arena Stadı çevresindeki siyah beyazlı taraftarlara biber gazı kullanarak müdahalede bulundu. Stat yakınındaki güvenlik bariyerine aşırı yığılmanın olduğu, güvenlik bariyerinin yıkılmaması ve can güvenliğinin sağlanması için polisin uyarı yaptığı ve sonrasında TOMA ile tazyikli su sıkarak, biber gazıyla taraftarları o bölgeden uzaklaştırdığı görüldü.

Stat dışında sıkılan gaz bulutunun stadın içine de yansıması nedeniyle ısınma antrenmanı yapan futbolcularda zor anlar yaşadı. Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, gazın sahanın içine yayıldığını görünce futbolcularını soyunma odasına gönderdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X