Timsah Karabük’te sessiz kaldı: 0-0

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda Karabükspor ile golsüz berabere kaldı

Timsah Karabük’te sessiz kaldı: 0-0

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Bursaspor, deplasmanda Karabükspor ile karşılaştı. Karşılaşma golsüz beraberlikle tamamlandı.

 

Bu sonucun ardından Bursaspor puanını 20’ye yükseltti.

Bursaspo ligin 11. haftasında evinde Akhisar Belediyespor’u ağırlayacak.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

 

MAÇTAN DAKİKALAR

1′ Hakem Barış Şimşek maçın ilk düdüğünü çalıyor ve mücadeleye konuk ekip Bursaspor başlıyor.

 

4′ Sağ kanada atılan pası kontrol etmek isteyen Mustapha Yatabare topu eliyle kontrol ediyor.

8′ Cristobal Jorquera’nın pasıyla ceza sahası çizgisi üzerinde sol çaprazda topla buluşan Pablo Batalla yerden şutunu çekiyor ancak kaleci Ahmet Şahin bu şutu kurtardı.

20′ Pablo Batalla, serbest vuruştan ortasını penaltı noktası üzerine gönderdi. Bu noktada Şamil Cinaz’ın kafayla indirdiği topa Merter Yüce kaleye sırtı dönük bir şekilde vuruşunu yaptı ancak top kalenin üstünden auta gitti.

25′ Bursaspor kalesinde büyük tehlike… Gelişen Karabükspor atağında sağ kanatta Mustapha Yatabare’nin pasıyla topla buluşan Andre Poko son çizgiye indikten sonra pasını penaltı noktasının hemen sağına doğru gönderdi. O noktada Dejan Lazarevic topun kontrolünü sağladıktan sonra şutunu çekti. Kaleci Harun Tekin’in müdahale edemediği bu şutu kale çizgisi üzerinde Merter Yüce uzaklaştırdı.

35′ Ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Serdar Kurtuluş sol ayağıyla sert bir şut çekiyor ancak top Iasmin Latovlevici’den geri geliyor.

45′ Yonathan Del Valle ceza sahası içi sol çaprazında topla buluştuktan sonra şutunu çekiyor fakat top kalenin üstünden farklı bir şekilde auta çıkıyor.

 

İKİNCİ YARI

46′ İkinci yarı ev sahibi ekip Karabükspor’un vuruşuyla başladı.

46′ Karabükspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Serdar Deliktaş oyundan alınırken, Abdou Traore yerine oyuna dahil oldu.

59′ Gelişen Karabüskpor atağında sol kanattan Cristian Tanase, ortasını arka direğe doğru gönderdi. O noktada Dejan Lazarevic kafa vuruşunu yaptı, top direğin dibinden auta çıktı.

63′ Orta alanın sağ kanadında Barış Başdaş ile Serdar Kurtuluş arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı ve hakem Barış Şimşek iki futbolcuyu da sarı kart ile cezalandırdı.

64′ Bursaspor’da oyuncu değişikliği… Kubilay Kanatsızkuş oyundan çıktı, Bilal Kısa yerine oyuna dahil oldu.

69′ Karabükspor’da Dejan Lazarevic, Serdar Kurtuluş’a yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü.

71′ Karabükspor’da oyuncu değişikliği… Ermin Zec, Dejan Lazarevic’in yerine oyuna dahil oldu.

71′ Bursaspor gole çok yaklaştı. Yonathan Del Valle Karabükspor ceza sahasının içi sol çaprazdan sert bir şut çekti ancak top yan ağlarda kaldı.

74′ Gelişen Karabükspor atağında sol kanattan Iasmin Latovlevici’nin yerden penaltı noktasına gönderdiği pasına Mustapha Yatabare gelişine şutunu çekti, top direğin hemen yanından auta çıktı.

83′ Bursaspor’da oyuncu değişikliği… Cristobal Jorquera oyundan alındı, Sercan Yıldırım yerine oyuna dahil oldu.

84′ Şamil Cinaz, Andre Poko’ya yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü.

90′ Maç sona erdi. 0-0

MAÇ METRE

 

Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu

 

Hakemler: Barış Şimşek, Uygar Bebek, Samet Çavuş

 

Kardemir Karabükspor: Ahmet Şahin, Hakan Aslantaş, Dany, Barış Başdaş, Latovlevici, Lazarevic (Dk. 71 Zec), Skulason, Poko, Tanase, Serdar Deliktaş (Dk. 46 Traore), Yatabare

 

Bursaspor: Harun Tekin, Serdar Kurtuluş, Şamil Çinaz, İsmail Konuk, Aziz Eraltay, Deniz Yılmaz, Merter Yüce, Jorquera (Dk. 83 Sercan Yıldırım), Batalla, Del Valle, Kubilay Kanatsızkuş (Dk. 64 Bilal Kısa)

 

Sarı kartlar: Dk. 63 Barış Başdaş, Dk. 68 Lazarevic (Kardemir Karabükspor), Dk. 63 Serdar Kurtuluş, Dk. 84 Şamil Çinaz (Bursaspor)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X