Timsah kayboldu: 81-94

Yeşil beyazlılar, sahasında İzmir ekibi karşısında da kötü gidişi sürdürdü ve dibe demir attı…

Timsah kayboldu: 81-94

RECAİ UYSAL

ING Basketbol Süper Ligi’nde bir türlü istediği sonuçları alamayan, teknik adam değişikliğinin ardından çıktığı ilk maçı da kaybeden Frutti Extra Bursaspor, sahasında Pınar Karşıyaka’ya 94-81 mağlup oldu. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanan maç öncesinde bir oyuncusunda çıkan Covid-19 şokuyla sarsılan yeşil beyazlılar, üst gruba yaklaşmak isteyen rakibi karşısında maça tutuk başladı. Sakat Ömercan İlyasoplu, Covid-19 testi pozitif çıkan Kenny Kadji’nin yanı sıra yolların ayrıldığı Hamilton’dan yoksun oynadığı ve sahaya 9 kişi çıkabildiği maçın başında hücumda aksayan Frutti Extra Bursaspor, 4’te 13-2 geriye düştü.

BİR İYİ BİR KÖTÜ GÖRÜNTÜ

Sayı üretmekte zorlanan Potanın Timsahları, 7.30’da 20 sayılık (4-24) engel olamazken, ilk çeyreği ise 26-16 geride tamamladı. İkinci periyodun başında farkın açılmasına izin vermeyen yeşil beyazlılar, ilerleyen bölümde hem hücumda hem de savunmada savruk bir görüntü çizmeye başladı. Mücadelenin 13. dakikasını 30-22 geride geçen Frutti Extra Bursaspor, ilerleyen bölümde sayı üretmekte zorlanınca ikinci yarıya 51-33 yenik girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısının başında da aksayan yeşil beyazlılar, 23’te farkın 22 sayıya (35-57) çıkmasına engel olamadı.

KÖTÜ GİDİŞ SÜRÜYOR

Bu çeyrek farkı 15 sayının altına indiremeyen Potanın Timsahları, üçüncü periyodu ise 67-49 geride tamamladı. Son çeyreğin başında farkı 13 sayıya (54-67) indiren Frutti Extra Bursaspor, bitime 5 dakika kala skorun 79-58’e gelmesini önleyemedi. Kalan bölümde farkı eritemeyen yeşil beyazlıların çabası yeterli olmadı ve maçtan 94-81 mağlup ayrıldı. Ligde kötü gidişi sürdüren Potanın Timsahları, böylece üst üste 5 olmak üzere 10. maçında 7. yenilgisini aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X