Timsah kondisyon depoladı

Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarını, Uludağ Üniversitesi’ndeki cybex testine katılan oyuncular nedeniyle eksik kadro ile sürdürdü.

Timsah kondisyon depoladı

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren çalışmanın ilk bölümünde yeşil beyazlı futbolcular, kondisyon geliştirici antrenman yaptı.

Antrenmanın ikinci bölümünde 5’e 2’nin ardından, yarı alanda çift kale yapıldı. Yönetimle yaptığı görüşme sonrası alacağı ücrette indirim yapan Mert Günok, Bursaspor ile ilk çalışmasını yaptı. Del Valle, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile bir araya geldikten sonra, Mert ile birlikte düz koşu yaptı.

Bursaspor’un sakat futbolcularından Cristobal Jorquera ile Emre Taşdemir ile sağ dizinde zorlanma olan Mehmet Zeki Çelik fizyoterapistler eşliğinde yürüyüş ve düz koşu yaptı.

Bugün yapılan çalışmaya cybex testinde olan İsmail Konuk, Furkan Özçal, Erdem Özgenç, Ertuğrul, Kubilay, Muhammet, Talha ile Sedat katılmadı.

SAĞLIK KONTROLLERİ TAMAMLANDI

Sezon başı hazırlıklarını Özlüce Tesisleri’nde sürdüren Bursaspor’da futbolcuların sağlık kontrolleri bugün sabah saatlerinde devam etti. Aziz Eraltay, Emre Taşdemir, Bünyamin Kasal, Berkay Yıldız, İsmail Can Çavuşluk ve Talha Çalışkan Acıbadem Bursa Hastanesi’nde iç hastalıkları, kulak burun boğaz, ortopedi, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayeneden geçti. Son olarak efor testine tabi tutulan futbolcular daha sonra Cybex testinden geçtiler. Böylece yeşil beyazlıların sağlık kontrolleri de sona erdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X