Timsah lider tanımadı 3-0

Bursaspor, Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde zirvede yer alan Alaşehir Belediyespor’u 3-0’la geçerek rakibine ilk yenilgisini tattırdı.

Timsah lider tanımadı 3-0

RECAİ UYSAL

Kadınlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’na fırtına gibi giren, ancak son 3 haftada 2 yenilgi alarak zirveyi kaptıran Bursaspor, evinde yenilgisiz lider Alaşehir Belediyespor’u 3-0 mağlup etti.

Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmada üstün bir oyun sergileyen yeşil beyazlılar, rakibine set vermeden geçmeyi bildi. Müsabakanın ilk setinde rakibine 25-22 üstünlük sağlayan Filenin Timsahları, ikinci sette zaman zaman aksadı.

ETKİNLİĞİNİ ARTIRDI

Ancak son bölümde file önündeki etkinliğini artıran Bursaspor, ikinci seti de 26-24 almayı bildi. Üçüncü sette de etkili bloklarıyla rakibine kolay sayı şansı tanımayan yeşil beyazlılar, seti 25-16, karşılaşmayı da 3-0 kazandı. Filenin Timsahları, bu sonuçla, 10. maçında 8. galibiyetini alarak zirve takibini sürdürdü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X